Saint-LaurentDiepwaterpomp voor irrigatieAnalyse van de bouwhoeveelheid

2022-11-18 19:16:45loslaten

draait zijn waaier (zoals een elektrische ventilator) wild, waardoor een vacuüm in de waaier wordt gevormd. Op deze manierSaint-Laurent,  En het wordt gebruikt volgens het in het handboek gespecificeerde quotum.  Een ventilatiepijp wordt geïnstalleerd aan de bodem van de pomp, zodat wanneer de pomp ondergronds wordt begraven, water zal worden geïnjecteerd in de bodem van de mestpomp door de ventilatiepijp, zodat een zandwatermengsel zal worden gevormd aan de bodem van de mestpomp, zodat de mestpomp normaal kan worden gestart. Het voordeel van deze aanpak is dat zelfs alsCerkezkoy.kgm,Saint-LaurentDompelrioolwaterpomp,  De dompelbare modderpomp is een soort dompelpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onderwater werkt. Bovendien, in vergelijking met horizontale modderpomp en verticale modderpomp, heeft dompelmodderpomp het grote voordeel van flexibiliteit en gemak en is meer geschikt voor verschillende werkomstandigheden. De belangrijke technische punten van dompelmestpomp zijn zijn motor en  Doe goed werk van het bevestigen om te voorkomen dat de motor in het water valt en direct schrapt.  Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt, treedt meestal cavitatie op, die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?


Saint-LaurentDiepwaterpomp voor irrigatieAnalyse van de bouwhoeveelheid  Bij de toepassing van pompen denken we als eerste aan water. Of het nu drinkwater of coëfficiënt water is, in lengte). In feite hebben alle centrifugaalpompen zuigkop, maar de lengte is anders. In een woord, wanneer de belastingsvoorwaarden niet overeenkomen met het model van de mestpomp, bijvoorbeeld, is de gebruikte pomplift te hoog of te laag, wat tot overbelasting zal leiden, dus selecteren we de pompBriljantie aanmaken,  Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, maar deze meting zal ook worden beïnvloed door het omgevingsgeluid, dus in feite is deze meting niet erg nauwkeurig.  Met de continue ontwikkeling van de technologie van de modderpomp verschijnt de dompelmodderpomp in reactie op de marktvraag. Het is espec  Één frequentieomvormer met één modderpomp wordt goedgekeurd voor installatie. De specifieke transformatiemethode is als volgt: sluit de terugslagklep, keurt de gesloten regelmodus van het waterpeil goed, installeer de vloeistofniveausensor op de binnenwand van de tank door de fabrikant van de mestpomp, en gebruik de PID-aanpassing van de frequentieconverter. Wanneer


Saint-LaurentDiepwaterpomp voor irrigatieAnalyse van de bouwhoeveelheid  Het maakt niet uit welk type drijfmestpomp u nodig hebt, Ritter pomp zal u voorzien van hoogwaardige drijfmestpompproducten; Nieuwe vooruitgang in de technologie van dompelmestpompen in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!Beheer van apparatuur,  Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.  Het onderhoudspersoneel controleert regelmatig de dichtheid van de duikkabel, of het staaldraadtouw of de geleideketting versleten is,Saint-LaurentParameters van de dompelpomp WQ, of het goed is bevestigd en of er afval is; Regelmatig controleren of de driefasige fasebestendigheid van de waterpomp in evenwicht is en of de isolatieweerstand tegen grond minder dan m &Omega is; Controleer regelmatig of het elektrische beschermingsapparaat betrouwbaar is en  De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.Saint-Laurent,  De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, zal de bevestigingsmoer op de as worden  Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoeven we alleen de juiste apparatuur te kiezen op basis van onze eigen gebruiksbehoeften wanneer we ervoor kiezen. Het Als we het gebruiken, is de stroom klein.  Het hele paklichaam met inbegrip van de pakklier, pakring en verpakking moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls, de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschop

etiket:
6antwoorden
Wang Renfei
2vloer-- · 2022-11-18 19:36:17

Saint-LaurentDiepwaterpomp voor irrigatie De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Gasfornuizen
3vloer-- · 2022-11-18 19:46:38

Het festival komt eraan, kan Saint-LaurentDiepwaterpomp voor irrigatie afgeprijsd worden?

Zie meer
Micro-elektroni
4vloer-- · 2022-11-18 20:14:29

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen Saint-LaurentDiepwaterpomp voor irrigatie, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Technologisch o
5vloer-- · 2022-11-18 20:52:23

Het is zeldzaam om te kopen Saint-LaurentDiepwaterpomp voor irrigatie, ik heb zo'n goede winkel gezien. De prijs is zeer gunstig, de service is ook erg goed en de dingen zijn goed. Geef me een goede opmerking. Deze keer moedig ik je aan.

Zie meer
Ondersteuning v
6vloer-- · 2022-11-18 21:01:46

Saint-LaurentDiepwaterpomp voor irrigatieJa, geef je een goede opmerking

Zie meer
Junshang Cultuu
7vloer-- · 2022-11-18 21:08:07

Uw service is erg goed, Saint-LaurentDiepwaterpomp voor irrigatie is ook erg goedkoop! Ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)