La Trinitetoepassingen voor droge transformatorenDe juiste manier om te oordelen

2022-11-17 15:46:46loslaten

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang,La TriniteTechnische prestatietabel van droge transformatoren, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.La Trinite,De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur,La TriniteNationale norm voor olie ondergedompelde transformator, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.Igunga.kgm,Fabriek voor elektrische transformatorenHet flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren


La Trinitetoepassingen voor droge transformatorenDe juiste manier om te oordelenLook van olie van gietijzeren delenNadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.Kwaliteitsbeheer,Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.


La Trinitetoepassingen voor droge transformatorenDe juiste manier om te oordelenHet geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.Veiligheid en gezondheid,Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.La Trinite,Productieproces en stappen van droge transformatorHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt,La Triniterang van isolatie van een transformator met olieonderdompeling, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

etiket:
4antwoorden
Onderzoek en on
2vloer-- · 2022-11-17 16:08:42

La Trinitetoepassingen voor droge transformatoren Hoeveel is het minimum, kan het groothandel zijn?

Zie meer
waterkoker
3vloer-- · 2022-11-17 16:38:46

La Trinitetoepassingen voor droge transformatoren Het werd heel snel gepost, echt actueel, geef me alsjeblieft een duim omhoog

Zie meer
bomen
4vloer-- · 2022-11-17 16:40:33

Mijn collega's vinden het erg leuk. Kom de volgende keer weer. Het is een zeldzaam origineel product. La Trinitetoepassingen voor droge transformatoren Ik ben er zeer tevreden over. De baas heeft een goed karakter, geweldig. Niet slecht. De kwaliteit is goed. De snelheid is ook snel. Echt goed!

Zie meer
Xu Jianguo
5vloer-- · 2022-11-17 17:36:27

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u La Trinitetoepassingen voor droge transformatoren Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)