KiezenVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompProductieproces van

2022-11-16 00:02:04loslaten

zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.  Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.Kiezen,  Werkingsbeheer van schroefpomp Nemo pomp (enkelvoudige schroefpomp) is een positieve verdringingspomp, die veel wordt gebruikt in rioleringsinstallatie om slib en chemicaliën te vervoeren die vaste deeltjes bevatten.  Allereerst moeten we weten dat dompelpompen over het algemeen in water werken. In feite zijn de meeste pompen geschikt voor het transporteren van sommige relatief schone media, en hun waaiers zijn over het algemeen in een gesloten staat. Een van de media die door rioolwaterpompen worden vervoerd, kan echterRitomeri.,  Sommigen zijn oké. Voor irrigatie en andere doeleinden kiezen we ervoor om grotere stroom te gebruiken. Laat Kijk eens naar de methode van het selecteren van pompen.  Bij de toepassing van pompen denken we als eerste aan water. Of het nu drinkwater of coëfficiënt water is, zelfs de poll  Pomp. Bovendien wordt de dompelmestpomp voornamelijk gekenmerkt door & quot; slurry& quot; die slijtvast is en deeltjesdoorlaat.


KiezenVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompProductieproces van  Schroef dan de moer aan de voorkant van de pompas los, verwijder de dekplaat en druk de middelste waaier en waterafdichting uit.  Schuif gelijkmatig en langzaam langs de geleiderail totdat de actieve koppeling op zijn plaats is. Wanneer het mobiele apparaat wordt geselecteerd, moet de slang eerst worden gesleept en moet het kettingtouw in de twee hefringen worden ingeschroefd om de elektrische pomp op en neer te tillen. Gebruik de kabel niet als touw om gevaar te vermijden.  Sommige corrosieve pasta's die kristallen bevatten kunnen ook worden vervoerd. In het toepassingsgebied van drijfmestpomp, ongeveer % worden gebruikt in concentratoren in de mijnbouw industrie. Vanwege de slechte werkomstandigheden van primaire ertsverbinding, is de levensduur van mestpomp in deze sectie over het algemeen laag. Natuurlijk, verschillende mineralen, slijtageZeer aanbevolen,  Als de pomp is uitgerust met een vacuümmeter of drukmeter, sluit u de kraan die met de dompelmestpomp is verbonden voordat u de motor start, opent u deze nadat de snelheid normaal is, en opent u vervolgens geleidelijk de afsluiter van de uitlaatslib. Als de stroom te groot is,KiezenDuiken met rioolwaterpompen, kunt u properl  Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.  Door de introductie, leerden we dat de dompelbare modderpomp kan worden gebruikt om modder te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. De relatie tussen zijn speciale structuur is zeer nauw, maar in feite moet het ook op een correcte manier worden gebruikt wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. Alleen op deze manier kan


KiezenVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompProductieproces van  Bovendien zijn de processen van deze twee pompen ook verschillend,KiezenZD-modderpomp, en de rioolwaterpomp kan over het algemeen worden aangepast. Dompelpompen worden over het algemeen gebruikt op sommige speciale of andere plaatsen.Testmethode, en de onderhoudsfrequentie is verminderd, de kosten zijn verminderd en het inkomen is verhoogd.  Of de pijp is geblokkeerd of de klep is niet geopend; D. of de waterpomp omgekeerd is.De geharde modderlaag rond de modderpomp zal snel instorten onder de toegepaste waterdruk, die ook het zandpompgebied zal verhogen. Dit zal ook het zandpompgebied vergroten zodat er geen begraven pomp zal zijn wanneer het wordt gebruikt. Echter,Kiezen,  Als de pomp meer medium vloeistof afgeeft, zal hij zeker meer werk doen. Als het minder water stuurt zal het zeker minder werk doen en zal de stroom dienovereenkomstig worden verminderd. Pompvermogen (kw) = kop (m) &tijden; Stroom (m/s) &tijden; De zwaartekracht van de vloeistof (kg/m voor water) gedeeld door (vermogensconversiefactor) gedeeld door het rendement van de pomp (ongeveerDraai de klep omlaag voor aanpassing. Anders, als de stroom te klein is, Open de klep.Het water in steden moet worden gezuiverd. Dit alles vereist zijn apparatuur om diensten voor ons te leveren. Zonder pompen is ons basisoverleven een probleem.

etiket:
3antwoorden
Onderzoek en on
2vloer-- · 2022-11-16 07:07:09

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet KiezenVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
apparatuur voor
3vloer-- · 2022-11-16 08:12:39

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, KiezenVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp in principe tevreden.

Zie meer
Verse lucht sys
4vloer-- · 2022-11-16 08:32:47

De manager is aardig!KiezenVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp is ook echt.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)