Long BeachPomp voor boorvloeistofOorzaak analyse en behandeling van oxidatie

2022-11-15 02:03:29loslaten

Long BeachQJ dompelpomp,

  Vermijd geluidsoverdracht door de lucht; Verzeker de luchtdichtheid van deuren en ramen van de machinekamer. De waterpomp is uitgerust met een geluidsdichte dekking, en een uitlaatventilator is toegevoegd binnen de dekking om de ventilatie van de apparatuur te verzekeren. Tegelijkertijd zijn de in- en uitlaat van de geluidsdichte dekking uitgerust met geluiddempende apparatuur. Een trillingsisolatieplatform wordt geïnstalleerd aan de onderkant van de waterpomp voor funderingstrillingsreductie om de trillingen die tijdens de werking van de waterpomp worden gegenereerd te isoleren  De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen,  (a) De hoogte mag m niet overschrijden.de drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.Aqtobe,  Ja, dergelijke mechanische fouten zullen ervoor zorgen dat de statorwikkeling van de pomp wordt uitgebrand.  Wanneer de waterpomp wordt aangedreven door elektriciteit of dieselmotor, draait zijn waaier (zoals een elektrische ventilator) wild, waardoor een vacuüm in de waaier wordt gevormd. Op deze manier  Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?


Long BeachPomp voor boorvloeistofOorzaak analyse en behandeling van oxidatie  De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.  Het water van de schachtverbinding, geen verdunning van pulp, goed effect van de schachtverbinding. Het kan worden gebruikt wanneer de drijfmest niet mag worden verdund.  We moeten ook keuzes maken op basis van lokale omstandigheden wanneer we aankopen doen op normale tijden. Bijvoorbeeld, de kop van de centrifugaalpomp zelf is relatief hoog, maar zijn wateropbrengst is niet erg groot wanneer het wordt gebruikt, dus het is effectief wanneer het in veel berggebieden wordt gebruiktToediening  De productieafdeling moet jaarlijks veel geld uitgeven om de pomp te onderhouden en te updaten. De pompen gemaakt van gietijzer, brons, rubbervoering, roestvrij staal, titaniumlegering en andere materialen gebruikt in China De mijnbouw- chemische en waterbeschermingsprojecten op de Yellow River zijn gevoelig voor slijtage, korte levensduur en vele foutenDoor de werking van de dompelmestpomp, is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichting. Om iedereen meer te laten weten over de apparatuur, zullen we leren hoe we de waaierklaring van de pomp in dit probleem kunnen aanpassen. Ik hoop dat het je zal helpen.  Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is, wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.


Long BeachPomp voor boorvloeistofOorzaak analyse en behandeling van oxidatie  Om de apparatuur te repareren. De dompelmestpomp is een machine die wordt gebruikt om vloeistof te vervoeren. Het kan worden onderverdeeld in vele soorten volgens verschillende transportmedia. Vervolgens,Long BeachExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, zal de apparatuur worden behandeld met corrosiebestendig en slijtvast proces. Alleen op deze manier kan de apparatuur worden verbeterdDe goedkoopste,  Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.  Laat het water in de motor afvoeren.  Wat opvalt is de afdichting van de container. De afdichting is gemakkelijk te installeren en te onderhouden,Long BeachVerticale pijpleidingpomp met splitsing, stabiel en betrouwbaar, maar de prijs is vrij duur.Long Beach, ; In praktische toepassing ontwikkelt de dompelmestpomp zich snel met zijn unieke voordelen. De verticale modderpomp moet in gebruik worden bevestigd en geïnstalleerd, terwijl de dompelbare modderpomp direct zonder onderdompeling kan worden gebruikt, wat handig en flexibel is.  De dompelmestpomp is een soort pomp die in mijnen wordt gebruikt. Kent u het effect en de vorm van de afdichting? Laat Kijk eens.  Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd, enz., en hanteer het op elk moment.

etiket:
3antwoorden
Changjia Decora
2vloer-- · 2022-11-15 09:58:57

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet Long BeachPomp voor boorvloeistof. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
Nieuwe materiël
3vloer-- · 2022-11-15 09:59:51

Sinds online zoeken en winkelen hoef je nooit meer de deur uit om rond te dwalen Je Long BeachPomp voor boorvloeistof kwaliteit is gegarandeerd, logistiek en levering zijn snel, grote merken zijn beter dan offline winkels, en ik zal ze indien nodig in de toekomst herzien !

Zie meer
geen opslagbewe
4vloer-- · 2022-11-15 10:49:54

Long BeachPomp voor boorvloeistof Het werd heel snel gepost, echt actueel, geef me alsjeblieft een duim omhoog

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)