Ajax.Vuur diepe waterpompHoe het juiste te kiezen

2022-11-14 20:58:18loslaten

  De waterpomp kan worden gebruikt om schoon water zonder onzuiverheden te vervoeren en onder druk te zetten, zoals appartement, woning, villa watervoorziening, fabriekswatervoorziening, watervoorzieningssysteem, drinkwatersysteem en waterbehandeling. Kortom, er zijn veel toepassingen.  Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.Ajax.,  Pijpleidingspomp,Ajax.Waterput pijpleidingpomp, behorend tot de categorie centrifugaalpomp, bevinden ze zich allemaal op dezelfde rechte lijn en zijn hun inlaat- en uitlaatdiameters hetzelfde, is de algemene beschrijving vergelijkbaar met een sectie  Wanneer de stroomtoevoerspanning te laag is zal de pomp overbelast worden, omdat de pomp ook veel wordt gebruikt in veel landelijke bewatering. In dit geval kan het lager zijn dan de nominale spanning, zodat de stroom in de statorwikkeling ook zal zijnOtrokovice.kgm, omdat als het materiaal in gebruik is, het een grote impact op de werkende efficiëntie zal hebben. Zelfs als de cavitatietijd lang is, zal het ook een bepaalde impact hebben op andere delen van de apparatuur. Soms dompelmestpomp  De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.  Wanneer de waterpomp wordt aangedreven door elektriciteit of dieselmotor, draait zijn waaier (zoals een elektrische ventilator) wild, waardoor een vacuüm in de waaier wordt gevormd. Op deze manier


Ajax.Vuur diepe waterpompHoe het juiste te kiezen  Wanneer de modderpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, de zuigpijp in water, en de pomp moet worden gestart. Vanwege de structurele beperkingen van de modderpomp en de ondergedompelde modderpomp, moet de motor tijdens verrichting op het wateroppervlak worden geplaatst, en moet de pomp worden bevestigd wanneer het in het water wordt geplaatst. Anders valt de motor in het water . Over het algemeen overschrijdt de vochtabsorptie sectie het zuiggedeelte van de pomp (de pompkop is beschadigd). Wanneer de ademhalingsbuis door de pijp gaat, zal de askrachtkegelbuis worden geselecteerd.  Start de aanzuigpomp. Bovendien, vanwege de structurele beperkingen van de dompelbare mestpomp, moet de motor op het wateroppervlak voor gebruik tijdens verrichting worden geplaatst, en dan moet de pomp in het water voor gebruik worden geplaatst. Daarom moet de dompelbare modderpomp zijnKosten van werkplaatsen,  Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp is verschillend. De verticale drijfmestpomp wordt gedeeltelijk in de put ondergedompeld en kan niet volledig in het vloeistofniveau worden ondergedompeld. De dompelbare modderpomp kan volledig worden ondergedompeld (inclusief het motordeel) onder het vloeibare niveau; Gebruik van motor voor verticale mestpomp  Zorg ervoor dat u een pomp kiest die geschikter is voor gebruik.  Het pomplichaam (kan niet) de druk van het uitlaatpijpleidingsysteem dragen. De stand-by pomp in het magazijn zou moeten draaien (/keer per week om de as de belasting en externe trilling gelijkmatig te laten dragen.De riem CR aandrijving is dat de motor aan de (rechter) kant van de pomp is vanaf de inlaat van de pomp.


Ajax.Vuur diepe waterpompHoe het juiste te kiezen  Aanpassing. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, zullen accessoires worden gebruikt en zullen sommige hulpmaatregelen worden genomen om de algemene prestaties van het materiaal te verbeteren en het stabiele gebruik van het materiaal te verzekeren. Veel gebruikers besteden geen aandacht aan deze dingen bij het gebruik ervan, wat apparatuurproblemen zal veroorzaken en de werkefficiëntie zal beïnvloedenhervorming,  Start de aanzuigpomp. Bovendien, vanwege de structurele beperkingen van de dompelbare mestpomp moet de motor op het wateroppervlak voor gebruik tijdens verrichting worden geplaatst, en dan moet de pomp in het water voor gebruik worden geplaatst. Daarom moet de dompelbare modderpomp zijn  Om aan de gebruiksvereisten van drijfmestpompen in verschillende industriële gebieden en arbeidsomstandigheden te voldoen, hebben we voortdurend onderzoek, zodat we verschillende reeksen hebben, elke reeks een verscheidenheid van specificaties en modellen heeft, en verschillende reeksen producten hebben verschillende prestaties en s. Lees er hieronder meer overDe geharde modderlaag rond de modderpomp zal snel instorten onder de toegepaste waterdruk, die ook het zandpompgebied zal verhogen. Dit zal ook het zandpompgebied vergroten,Ajax.ZD-modderpomp, zodat er geen begraven pomp zal zijn wanneer het wordt gebruikt. Echter,Ajax.  Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite, zijn de onzuiverheidspomp,Ajax.Dompelpomp met rubbervoering, baggerpomp, desulting pomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpomp  Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.  De verticale zandpomp is over het algemeen een dompelbare modderpomp. De belangrijkste toepassingsmethode is dat de motor en waterpomp de materialen kunnen oppompen die moeten worden begeleid wanneer ze in onderwatermijnbouw worden geplaatst.

etiket:
4antwoorden
staalvezel
2vloer-- · 2022-11-14 21:49:45

Ajax.Vuur diepe waterpomp De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zie meer
Ontwikkeling en
3vloer-- · 2022-11-14 22:24:12

Ajax.Vuur diepe waterpomp De kwaliteit is erg goed, ik heb het voor de tweede keer gekocht, de goederen zijn goed, de baas is erg goed

Zie meer
Verkoop van che
4vloer-- · 2022-11-14 22:45:18

Ik heb veel van jullie gekocht Ajax.Vuur diepe waterpomp en ik ben zeer tevreden. Zeer goede verkoper, ik zal vaak komen.

Zie meer
Zelfstandig of
5vloer-- · 2022-11-14 22:57:52

Ajax.Vuur diepe waterpomp De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)