Barila.kgmSpecificatie van de houten vloerHoe het massaverbruik te realiseren

2022-11-07 02:45:04loslaten

Vochtbestendig, geen vervorming in geval van water, en kan worden gebruikt in keuken, toilet, kelder, enz.Anti slip.Vergeleken met gewone vloermaterialen voelt de nanovezel meer als het wordt blootgesteld aan water en minder waarschijnlijk glijdt.Hoe meer het water ontmoet, des te beter het wordt. Het is geschikt voor gezinnen met oude mensen.Barila.kgm,Laminaat vloerbedekking heeft de warme en comfortabele kenmerken van houten vloer.Laminaat vloeren van bekende merken, zoals vloerbedekking in Europa.Hoge kwaliteit Chinese spar chemische vezel remt het bord met lage formaldehyde concentratie, comfortabele en milieubescherming.Floor Agent (vloerfranchise) Vloer : vals merk halo.Belangrijkste verschillen tussen de vloerbedekking van WPC en SPCSabaneta.,De SPC vloeren zijn onderworpen aan biologische resistentie behandeling,Barila.kgmGordel van de vloer, en de unieke afdichting van de oppervlaktelaag maakt de producten de kenmerken van antibacteriën en antibacteriële, en voldoen aan de schoonmaakvereisten van verschillende afdelingen en instellingen.Wanneer het gaat om de keuze van decoratie vloerbedekking,marmer en houten vloer.De vloerbedekking van SPC is echter de eerste keuze voor mensen om vloerbedekking te kopen in ontwikkelde landen en regio's zoals Europa, Amerika, Japan en Zuid-Korea, wat is SPC vloerbedekking en wat dacht je van SPC vloerbedekking, nu laat en;;s leren wat SPC vloer is en hoe SPC vloer is.SPC is de afkorting van stenen plastic composities (stenen plastic composities).De belangrijkste grondstof is polyvinyl chloride hars.Het wordt gemaakt door het extraheren van SPC-substraat door extruder in combinatie met T-vormige matrijs, en door het verwarmen, lamineren en reliëf van PVC slijtage-resistente laag,Barila.kgmKan vloerverwarming worden geïnstalleerd met houten vloer, PVC-kleurfolie en SPC-substraat met drie rollen of vier rollen kalenderder tegelijk.Lijm wordt niet gebruikt in het productieproces.Groene milieubeschermingLoor heeft geen lijm nodig in het productieproces, bevat geen giftige stoffen zoals formaldehyde en benzeen en heeft geen straling.Het is een groen milieubeschermingsdecoratie materiaal en zal geen schade toebrengen aan het menselijk lichaam.


Barila.kgmSpecificatie van de houten vloerHoe het massaverbruik te realiserenXinus mandshurica, kamfer en teak zijn beter, omdat hun lijnen mooi en helder zijn, en hun textuur is matig. De legmethode van houten vloer is niet erg moeilijk, maar het is nodig om een bepaalde timmermansfundering te hebben.Ten eerste,de houten plaat moet worden verwerkt tot de lengte en breedte, en de vloer moet vóór het leggen worden gereinigd.Wanneer de vloer wordt gelegd, wordt het middelpunt en de verticale en horizontale verticale lijnen van de kamer getrokken;en leggen van het centrum naar de vier zijden. lijm en een passende hoeveelheid cement kan worden gebruikt voor het binden tussen laths.Merk op dat de lijm moet worden bekleed gelijkmatig om het vervormen van de plaat te voorkomen.meer aandacht.Visuele effect: het hout heeft prachtige textuur en verschillende kleuren.Het kan effectief opnemen ultraviolette stralen schadelijk voor de menselijke ogen, waardoor het visueel comfortabel en gezond.Ruik: of het product een chemische geur heeft die mensen irriteert.De grote geur is waarschijnlijk dat de limiet van schadelijke stoffen de norm overschrijdt of de afdruklaag op het oppervlak van vloerleder giftig gas vrijgeeft.Eerst de klant.Ruik: of het product een chemische geur heeft die mensen irriteert.De grote geur is waarschijnlijk dat de limiet van schadelijke stoffen de norm overschrijdt of de afdruklaag op het oppervlak van vloerleder giftig gas vrijgeeft.De eerste is het reinigen van olievlekken of stof;De tweede is gelijk.Het convex-deel moet worden gepolijst en gepolijst.Het holle gedeelte kan worden gemaakt in pasta met lijm en cement met de gewichtsverhouding van :, en vervolgens gelijk gemaakt met schuurpapier na het drogen.Nadat de grond plat schoon en droog is, kan het worden gelijmd en geplaveid.Gluis het laatste proces voor bestrating, en het gereedschap moet een toot zijnZie: of de dikte van de grondlakdoek vol is, of de schuimlaag, de druklaag en de slijtagebestendige laag van de onderste laag gelaagd zijn, of er de onderste laag is, of de dikte van de onderste laag als een cicade vleugel is, en of de achterkant van de grondlakdoek zwart is.


Barila.kgmSpecificatie van de houten vloerHoe het massaverbruik te realiserenAls je veel dingen wilt poetsen, kun je de verspreiding van stof in het hele huis minimaliseren door de deur dicht te doen en het te bedekken met plastic doek, dekzeil en tape.Hardwood vloeren vaak nodig om te worden gepolijst tijdens de installatie.marktprijs,Goed bekende merken: LG en Hanhua vloerbedekking in Korea, Armstrong vloerbedekking in de Verenigde Staten, Jiefu en Tejia vloerbedekking in Frankrijk fulbo vloerbedekking in Zweden, longxil, tahilong, Dongli vloerbedekking in Japan, en binnenlandse bonier vloerbedekking.Europese en Amerikaanse merken voor het nastreven van merkeffect en binnenlandse merken voor lage prijzen.Tegenwoordig kiezen veel koppels na de s die nieuwe industrieën hebben gekocht lamine vloerbedekking als vloermateriaal van hun huizen.De sleutel is dat laminaaldvloerbedekking de volgende voordelen heeft.Loor heeft geen lijm nodig in het productieproces, bevat geen giftige stoffen zoals formaldehyde en benzeen en heeft geen straling.Het is een groen milieubeschermingsdecoratie materiaal en zal geen schade toebrengen aan het menselijk lichaam.Barila.kgm,Voor het neerzetten van de nieuwe verdieping, gelieve de volgende tips te onthouden: voltooi alle home decoratie taken.Een van de beste dingen die u kunt doen voor het installeren van een nieuwe verdieping is om alle andere wijzigingen in de kamer eerst af te ronden.Of het nu al&;;s nieuwe verf, nieuw behang of regelmatig onderhoud, het voltooien van deze projecten vooraf zal helpen beschermen uw prachtige nieuwe vloer tegen schade.k hout fineer op het oppervlak om het tekort van multiplex patroon te compenseren.Nadat het fineer is geplakt, een of twee lagen van matte verf, en het patroon van het behang zal helder en mooi, glad en drie-dimensionale.Hout vloer en houten behang interweven, waardoor de stijl van de hele kamer verenigd,Barila.kgmIs het goed om houten vloer te leggen voor vloerverwarming,eenvoudig en elegant.Op basis van een uniforme kleur of een redelijk interweven, kan het de hele kamer comfortabel en zacht, en geeft mensen een onbeschrijfelijk gevoel van mysterie.Van de persp

etiket:
6antwoorden
Combinatieblok
2vloer-- · 2022-11-07 10:15:17

Steun elkaar! Tot ziens Barila.kgmSpecificatie van de houten vloer, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

Zie meer
Huanrui roestwe
3vloer-- · 2022-11-07 10:47:56

Barila.kgmSpecificatie van de houten vloer Hoeveel is het minimum, kan het groothandel zijn?

Zie meer
grote amusement
4vloer-- · 2022-11-07 10:56:20

Ik heb eindelijk gekregen wat ik nodig had Barila.kgmSpecificatie van de houten vloer, het spul is erg goed, de prijs is goed en de prijs is goedkoop, bedankt baas! Om eerlijk te zijn, dit is mijn meest bevredigende winkelervaring. Of het nu de houding van de winkel is of de artikelen, ik ben zeer tevreden. De houding van de winkel is zeer professioneel en enthousiast, beantwoordt alle vragen en de reactie is erg snel. Ik heb veel vragen gesteld, en hij voelde zich niet vervelend, en hij zou me serieus antwoorden. Hiervoor zou ik graag betuig mijn oprechte respect voor u. Er zijn niet veel goede winkels zoals deze. .

Zie meer
Pan Feng
5vloer-- · 2022-11-07 11:05:48

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, Barila.kgmSpecificatie van de houten vloer levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Zie meer
New Vision Mach
6vloer-- · 2022-11-07 11:20:48

Laat me dit evalueren Barila.kgmSpecificatie van de houten vloer, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Lanchen Trading
7vloer-- · 2022-11-07 11:42:33

Ik zal je weer vinden de volgende keer dat ik de kans heb.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)