Jersey City.Testelementen van de transformatorFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwa

2022-03-14 01:53:32loslaten

Wiringwijze van droge transformator:Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren,Jersey City.Oude boxtransformator, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.Jersey City.,Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, het is zeer klein.Londen,Door een slechte afdichting,Jersey City.Scb14 droge transformator, in het algemeen de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost,Jersey City.Analyse van transformatoren, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformatorDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.


Jersey City.Testelementen van de transformatorFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaardige ontwikkelingVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Visuele controle voor de controle van de transformatorMet de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.Eerlijk beheer,Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformatorGebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.


Jersey City.Testelementen van de transformatorFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaardige ontwikkelinglekkage van bout- of buisexterne draadDirecte arbeid,lekkage van zegelolieVoorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatorenlekkage van olie op elektrische lasstandJersey City.,De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, luchthavens, tunnelbouw chemische bedrijven en fabrieken.Verbindingsgroep structuur van droge transformatorIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

etiket:
3antwoorden
Dou Qiheng
2vloer-- · 2022-03-14 10:24:05

Ik zal je weer vinden de volgende keer dat ik de kans heb.

Zie meer
hij Qunsheng
3vloer-- · 2022-03-14 10:33:20

De manager is aardig!Jersey City.Testelementen van de transformator is ook echt.

Zie meer
Zhao Xiaoe
4vloer-- · 2022-03-14 10:51:07

Jersey City.Testelementen van de transformator Vertel me een prijs, is er een gedetailleerde prijs voor de parameter?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)