El PasoQJ dompelpompBehandelingsmaatregelen voor hoge temperaturen

2022-10-29 17:43:52loslaten

  Wat is de oplossing voor deze situatie?  Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.El Paso,  Wanneer het stijgt, stroomt de uitlaatpijp van de dompelrioolpomp niet of stroomt niet. Na relevant onderzoek en yse,El PasoWQ dompelrioolwaterpomp,El PasoDuiken met rioolwaterpompen, geloven we dat er veel redenen zijn voor de volgende afwijkingen van de rioolpomp.  De bevestigingsmethode van de waaier wordt veranderd van schroefdraad naar sleutelklem om te voorkomen dat de waaier eraf valt en schade veroorzaakt!Ambositra.,  Om de vraag naar water en elektriciteit voor productie en wonen te verzekeren, hotels en woongebieden in verschillende provincies en steden in China het en generatoren gekocht. Veel bedrijven hebben ook generatoren uit eigen zak gekocht om de productie niet te vertragen. Gedreven door dit, het en de generator worden natuurlijk populair  Schematisch schema van verticale mestpomp II. Waarom neemt de vraag naar dompelmestpomp sterk toe? Vanuit het oogpunt van de marktvraag, hoewel het absolute aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum, voornamelijk vanwege het hierboven genoemde gemak en flexibiliteit; Bovendien voor dompelmestpomp  De pomp moet worden onderverdeeld in twee aspecten: elektriciteit en machines. Wat betreft machines, kunt u de vorige onderhoudsrecords vergelijken. De tweede is elektriciteit. U moet het vermogen van elke pompmotor kennen en een zeker begrip hebben van het besturingssysteem. Mestpomp met mechanische afdichting


El PasoQJ dompelpompBehandelingsmaatregelen voor hoge temperaturenp bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is, dat wil zeggen, in de traditionele modderpomp  Zorg ervoor dat de voedingsspanning is aangepast aan de standaardvoeding om het probleem op te lossen.De ry-pomp werkt op een laag toerental. Hoe hoger het waterpeil, hoe lager de snelheid; Hoe lager het waterpeil,El PasoCorrosieve pijpleidingpomp, hoe hoger de snelheid. Tegelijkertijd wordt het waterpeil signaal naar de schakelkast verzonden, zodat de operators tijdig het vloeibare niveau kunnen begrijpen. Door deze controle is de circulatie in het slikslibbad in principe onveranderdNauwkeurige afwerking,  Pomp, rioolwater dompelpomp en zeewater dompelpum  bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.  De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.


El PasoQJ dompelpompBehandelingsmaatregelen voor hoge temperaturen  Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand, reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.Sincere service,gerepareerd. Aan de waterinlaat kan een net worden toegevoegd om te voorkomen dat teveel onzuiverheden in de pomp terechtkomen. Op deze manier zal de kans op het plakken van de pomp veel kleiner zijn!  De hoofdas van de waterpomp is gebogen of de hoofdas van de waterpomp en de motor is niet concentrisch of parallel.Door de juiste bedieningsstappen kan het product een effectieve rol spelen op de gebruikslocatie.El Paso,In de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel % ertsslij %; Het kan in serie volgens de behoeften van gebruikers worden bediend.  Wanneer het materiaal in gebruik is, ontvangt het water dat in de pomp wordt geleverd de wrijving met het oppervlak van de pompwaaier, kan dit ook zijn omdat de bodemklep niet wordt geopend. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de bodemklep open is en overeenkomstige aanpassing te maken.

etiket:
5antwoorden
Wang Zhangyin
2vloer-- · 2022-10-29 17:56:39

El PasoQJ dompelpomp Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

Zie meer
Gasverwarming B
3vloer-- · 2022-10-29 17:57:46

El PasoQJ dompelpomp Levering is zo snel, te efficiënt, het product is ontvangen, geef je een goede opmerking.

Zie meer
briefpapier
4vloer-- · 2022-10-29 18:17:51
Consultatie voo
5vloer-- · 2022-10-29 19:23:04

El PasoQJ dompelpomp Vertel me een prijs, is er een gedetailleerde prijs voor de parameter?

Zie meer
Shi Lianzhu
6vloer-- · 2022-10-29 19:39:14

Om aan de verwachtingen van de baas van mij te voldoen, zal ik mijn eigen evaluatie objectief, onpartijdig en waarheidsgetrouw opschrijven, El PasoQJ dompelpomp is inderdaad erg goed, bedankt!!!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)