Kizina.Onderdompelde drijfmestpomp met lange asWaarom is het zo belangrijk in industriële procesbest

2022-10-25 01:26:42loslaten

  Als de olieafdichtingsring van de as ernstig versleten is, vervang deze dan door een nieuwe.De ry-pomp werkt op een laag toerental. Hoe hoger het waterpeil, hoe lager de snelheid; Hoe lager het waterpeil, hoe hoger de snelheid. Tegelijkertijd wordt het waterpeil signaal naar de schakelkast verzonden,Kizina.Bodemmestpomp, zodat de operators tijdig het vloeibare niveau kunnen begrijpen. Door deze controle is de circulatie in het slikslibbad in principe onveranderdKizina.,  Controleer tijdens installatie of de installatiepositie voldoet aan Chinese normen en selecteer de installatiehoogte volgens de specifieke zuiglift. De horizontale leidingcentrifugaalpomp werd niet gevuld met voldoende water voordat deze werd gestart. Er is een bepaalde hoeveelheid lucht in de pijpleiding, die de vacuümgraad van de pijpleidingpomp vermindert en de zuiglift beïnvloedt. Waterinlaatpijp  Bovendien wordt de rioolwaterpomp meestal aangedreven door een motor, die ook enige tijd og hoeveelheid vereist bij het in- en uitschakelen, zodat het in feite tot een zekere mate tijdens gebruik kan worden aangepast. De dompelmestpomp moet een lijn gebruiken wanneer in gebruikMamou.,  I  Wat?  Allereerst moeten we weten dat dompelpompen over het algemeen in water werken. In feite zijn de meeste pompen geschikt voor het transporteren van sommige relatief schone media en hun waaiers zijn over het algemeen in een gesloten staat. Een van de media die door rioolwaterpompen worden vervoerd, zal de stroom groot zijn en zal de stroom stijgen. Op dit moment kan de uitlaatklep worden omgezet om de weerstand om de stroom te controleren te verhogen.  Het vermogen van vuil dat erdoor gaat, maakt het veiliger om te gebruiken.  Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.Eerlijke dienst, moet de pomp zelf over het algemeen op land worden geplaatst voor gebruik, maar de zuigpijp moet in water worden geplaatst  Balans van.  Zal gesloopt worden. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en zijn de toepassingsmogelijkheden beperkt. Het is normaal om het materiaal lange tijd te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de dompelmestpomp op gewone tijden wordt gebruikt, verschijnen er meestal luchtgaten


Kizina.Onderdompelde drijfmestpomp met lange asWaarom is het zo belangrijk in industriële procesbesturing  De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.hervorming,  de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.  Voor /g-g grindpomp,Kizina.Dompelpomp met rubbervoering,Kizina.Verticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp, die behoort tot de dunne modderpomp met grote diameter, is het noodzakelijk om de ring van de waaier te verwijderen en de waaier in de tegenovergestelde richting te roteren.  Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stroom, stof, motorvermogen, waaiersnelheid, pompsnelheid, maximaal deeltje en gewicht.Kizina.,  De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting), metallurgie kan de dompelmestpomp de uitlaatklep van de laatste trappomp openen (de openingsgrootte is gebaseerd op de motorstroom van de eerste trappomp als nominaal vermogen  Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.De sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, kolen, milieubescherming, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta's van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie, enz.

etiket:
4antwoorden
Forensisch cons
2vloer-- · 2022-10-25 09:22:19

Jij Kizina.Onderdompelde drijfmestpomp met lange as bent goed, is het handig om een ​​bestelling te plaatsen?

Zie meer
Hua Zink Tradin
3vloer-- · 2022-10-25 09:47:34

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen Kizina.Onderdompelde drijfmestpomp met lange as, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
New Vision Mach
4vloer-- · 2022-10-25 09:58:29

De eerste online aankoop Kizina.Onderdompelde drijfmestpomp met lange as. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring om iedereen te vertellen dat uw service instelling erg goed is. De kwaliteit van de goederen is ook erg goed. Ik vind je leuk!

Zie meer
De volgende ite
5vloer-- · 2022-10-25 10:20:49

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen Kizina.Onderdompelde drijfmestpomp met lange as, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)