San Pedro Sura.fabrikant van droge transformatorenWat zijn de technische vereisten?

2022-10-24 01:50:21loslaten

veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.San Pedro Sura.,Verhoging van het proces van droge transformator?Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuitCorsingborg,fabrikant van droge transformatorenDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delenVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.


San Pedro Sura.fabrikant van droge transformatorenWat zijn de technische vereisten?In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.Onderhoudsinhoud van de transformatorElektrische transformator-installatiePromotielekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeterElektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel,San Pedro Sura.Prijs van droge transformator 2500, het is zeer klein.


San Pedro Sura.fabrikant van droge transformatorenWat zijn de technische vereisten?De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.Kwaliteitsborging,Wanneer de transformator in werking wordt gesteld,San Pedro Sura.30 KVA drie-fasetransformator, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid,San Pedro Sura.Warme transformator met een deklaag, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo'n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.San Pedro Sura.,De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformatorBij inbedrijfstelling:

etiket:
5antwoorden
Gasfornuizen
2vloer-- · 2022-10-24 09:00:12

Geweldig San Pedro Sura.fabrikant van droge transformatoren, zeer goede service, bedankt.

Zie meer
kunst papier
3vloer-- · 2022-10-24 09:08:03

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, San Pedro Sura.fabrikant van droge transformatoren levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Zie meer
Recycling van s
4vloer-- · 2022-10-24 09:30:13

Steun elkaar! Tot ziens San Pedro Sura.fabrikant van droge transformatoren, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

Zie meer
Saisheng Kinder
5vloer-- · 2022-10-24 09:46:10

Na lang naar de jouwe San Pedro Sura.fabrikant van droge transformatoren gezocht te hebben, heb ik de moed verzameld en de kwaliteit van de keuring was zeer goed.

Zie meer
Ma Hongwei
6vloer-- · 2022-10-24 10:36:00

Jij San Pedro Sura.fabrikant van droge transformatoren bent goed, is het handig om een ​​bestelling te plaatsen?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)