Patzun.Prijs van de droge transformator 800kVAWaar

2022-08-29 02:06:53loslaten

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,Patzun.,Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeThamagaworld.kgm,De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.Het geluid van droge transformator komt van


Patzun.Prijs van de droge transformator 800kVAWaarWiringwijze van droge transformator:De bovenkant en het midden van de transformator-olietank,Patzun.Hoeveel kost een 160 box transformator,Patzun.transformator s13-50, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.Geluid veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.tussenpersoon,Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie,Patzun.Parameters van 1600KVA droge transformator, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.Korte invoering van de nullijn van de transformatorIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.


Patzun.Prijs van de droge transformator 800kVAWaarVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.Kwaliteitsborging,Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Met Vietnam en Maleisië is China's eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.Verspreiding van het geluid van droge transformatorPatzun.,Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

etiket:
4antwoorden
Ontwikkeling va
2vloer-- · 2022-08-29 09:16:58

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Patzun.Prijs van de droge transformator 800kVA is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Zie meer
Contract gemeen
3vloer-- · 2022-08-29 10:23:00

Haha, Patzun.Prijs van de droge transformator 800kVA ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

Zie meer
gewas plukken
4vloer-- · 2022-08-29 10:26:23

Haha, Patzun.Prijs van de droge transformator 800kVA ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

Zie meer
Qinwang Bouwmat
5vloer-- · 2022-08-29 10:42:27

Het is zeer comfortabel om zaken met u te doen. Verantwoordelijk, serieus, Patzun.Prijs van de droge transformator 800kVA is ook goed, ik moet je een goede opmerking geven. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking, ik wens Rijin Doujin!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)