Kampung sungaiara VillageVerticale pijpleidingpomp met splitsingHet heeft een basis gelegd voor de o

2022-08-29 01:16:39loslaten

  Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.  De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt,Kampung sungaiara VillagePomp voor boorvloeistof, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.Kampung sungaiara Village,beste arbeidsomstandigheden. Het heeft een lange levensduur en een hoge verrichtingsefficiëntie, en kan aan vele soorten ruwe vervoersvoorwaarden voldoen.Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is, stop, en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassingJarm.,  De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, gebruik dan de instelbout om de rotor naar achteren te verplaatsen, registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof, gelijkmatig  Aanpassing. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, zullen accessoires worden gebruikt en zullen sommige hulpmaatregelen worden genomen om de algemene prestaties van het materiaal te verbeteren en het stabiele gebruik van het materiaal te verzekeren. Veel gebruikers besteden geen aandacht aan deze dingen bij het gebruik ervan, wat apparatuurproblemen zal veroorzaken en de werkefficiëntie zal beïnvloeden


Kampung sungaiara VillageVerticale pijpleidingpomp met splitsingHet heeft een basis gelegd voor de ontwikkeling van de zware industrie ondernemingen  De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.hervorming,  I  Hoewel de asafdichting een kleine positie in de pomp inneemt, is de normale werking van de pomp nauw gerelateerd aan de asafdichting.er de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden, neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.


Kampung sungaiara VillageVerticale pijpleidingpomp met splitsingHet heeft een basis gelegd voor de ontwikkeling van de zware industrie ondernemingen  Dus het heeft een procesVerslag over de kwaliteitscontrole,  I  De dompelmestpomp is een belangrijk materiaal in boren en waterinlaatverrichtingen. Wanneer de apparatuur werkt, wordt het als geheel ondergedompeld. Het pompen van grondwater naar de oppervlakte wordt veel gebruikt voor huishoudelijk water, mijnnoodredding,Kampung sungaiara VillageWQ dompelrioolwaterpomp, industriële koeling, irrigatie van landbouwgrond geothermische verwarming in woongebieden, enz. U zult worden geïnformeerd over toepassingsgebied.  Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poortklep op de pijpleiding van de wateruitlaat,Kampung sungaiara VillageCorrosieve pijpleidingpomp, en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting, zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden, en de hoeveelheid calciumbasisvet dat wordt gebruikt voor het smeren van olielager zal hetzelfde zijn als die van het lagerlichaamKampung sungaiara Village,  Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.  Om de apparatuur beter te laten presteren bij gebruik maar dit moet ook gebaseerd zijn op het werkingsprincipe. Het kan niet naar wens worden aangepast wanneer het is geoptimaliseerd.  Om de efficiënte werking van de ondergedompelde mestpomp te verzekeren, moet de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat regelmatig worden aangepast om het tussen (.-mm) te houden. Naast de controle van de stroom en druk tijdens de werking van de pomp mag de motor de nominale stroom van de motor niet overschrijden. Bewaak de olieafdichting en het lager op elk moment

etiket:
6antwoorden
luchtverwarming
2vloer-- · 2022-08-29 08:25:30

Kampung sungaiara VillageVerticale pijpleidingpomp met splitsing De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zie meer
Zhu Xiulan
3vloer-- · 2022-08-29 08:33:39

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Kampung sungaiara VillageVerticale pijpleidingpomp met splitsing Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
karton
4vloer-- · 2022-08-29 08:48:17

De verpakking Kampung sungaiara VillageVerticale pijpleidingpomp met splitsing ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Zie meer
Tianwang Bicycl
5vloer-- · 2022-08-29 08:49:48

Ik heb veel van jullie gekocht Kampung sungaiara VillageVerticale pijpleidingpomp met splitsing en ik ben zeer tevreden. Zeer goede verkoper, ik zal vaak komen.

Zie meer
Cateringdienste
6vloer-- · 2022-08-29 08:52:49

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, Kampung sungaiara VillageVerticale pijpleidingpomp met splitsing veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
grote amusement
7vloer-- · 2022-08-29 09:22:17

Een goede verkoper, zelfs een beginner, veel Kampung sungaiara VillageVerticale pijpleidingpomp met splitsing begrijpen het niet. Gelukkig heeft de verkoper geduldige begeleiding aan de andere kant van de computer, en ik heb een gevoel van voldoening, en heb eindelijk het probleem ontdekt die ik niet begreep.^- ^Meer informatie in de toekomst!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)