San Pablo Jocopilas.Oude boxtransformatorHet kiezen van een fabrikant is van cruciaal belang

2022-08-27 07:40:35loslaten

wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.Wat is de bedrading van droge transformator?San Pablo Jocopilas.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV,Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeterAxis,Look van olie van de radiatorlekkage van bout- of buisexterne draadAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik,San Pablo Jocopilas.transformator voor landschappen, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.


San Pablo Jocopilas.Oude boxtransformatorHet kiezen van een fabrikant is van cruciaal belangFout oordeel van de transformatorBeschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformatorlekkage van zegelolieEerst de klant.,Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatorenDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bemonsteringsdatum, de monsternemer,San Pablo Jocopilas.Energieverbruik van transformatoren, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.


San Pablo Jocopilas.Oude boxtransformatorHet kiezen van een fabrikant is van cruciaal belangDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.Potentiële ontwikkeling,Het flenzen oppervlak is ongelijk de strijkbouten zijn los,San Pablo Jocopilas.transformator voor stroomvoorziening, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.San Pablo Jocopilas.,Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

etiket:
6antwoorden
biomassa verwar
2vloer-- · 2022-08-27 07:46:31

Maak een advertentie voor u, vrienden: Dit San Pablo Jocopilas.Oude boxtransformator product is van grote waarde.

Zie meer
Cloud Space Bui
3vloer-- · 2022-08-27 08:01:30

San Pablo Jocopilas.Oude boxtransformator Niet slecht, de prijs is het waard, precies goed.

Zie meer
Industriële aut
4vloer-- · 2022-08-27 08:02:23

Net de goederen ontvangen, zeer goed, San Pablo Jocopilas.Oude boxtransformator veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Uitbreidingsste
5vloer-- · 2022-08-27 08:36:24

De bezorgsnelheid is erg snel, geef je bedrijf een duim omhoog

Zie meer
investering in
6vloer-- · 2022-08-27 08:56:41

San Pablo Jocopilas.Oude boxtransformator De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Yiluda Transpor
7vloer-- · 2022-08-27 08:57:01

San Pablo Jocopilas.Oude boxtransformator Geef me de volgende keer een korting, ik wens je veel geld

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)