Coatepeque.kgmSubstation Transformer- en box typeWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het

2022-08-13 08:18:18loslaten

Fout oordeel van de transformatorDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.Coatepeque.kgm,Coatepeque.kgmHoeveel is een 50 KVA box transformator,Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.Valencia,Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:Droge transformatorWanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.


Coatepeque.kgmSubstation Transformer- en box typeWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het systeem?Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.Energiebesparende analyse van de transformatorVerbindingsgroep structuur van droge transformatortussenpersoon,Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls,Coatepeque.kgmQuota voor 2500kVA droge transformator, let op de volgende zaken:Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.lekkage van olie op elektrische lasstand


Coatepeque.kgmSubstation Transformer- en box typeWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het systeem?De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel,Coatepeque.kgmDroge transformator scb13-1250, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.Project analyse,Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker enz.Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.Coatepeque.kgm,Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

etiket:
5antwoorden
Schakelbesturin
2vloer-- · 2022-08-13 08:42:24

Ik wil van leverancier veranderen en zie je op internet, kan ik een gedetailleerde uitleg geven Coatepeque.kgmSubstation Transformer- en box type

Zie meer
Silicium-mangaa
3vloer-- · 2022-08-13 08:43:06

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Coatepeque.kgmSubstation Transformer- en box type Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
vleesverwerking
4vloer-- · 2022-08-13 09:53:07

Coatepeque.kgmSubstation Transformer- en box type Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

Zie meer
auto bemiddelin
5vloer-- · 2022-08-13 09:53:21

Ik zal het in de toekomst kopen Coatepeque.kgmSubstation Transformer- en box type en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zie meer
Hardware Appara
6vloer-- · 2022-08-13 09:58:36

Hoewel Coatepeque.kgmSubstation Transformer- en box type nog niet is aangekomen, kijk ik er naar uit, en het onderzoek is nog onderweg.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)