Yaguajie.kgmKoude opslaggroothandel

2022-08-07 09:12:14loslaten

De keuze van de koude opslag is zeer belangrijk voor koude opslag, omdat koude opslag anders is dan gewone koude opslag. De temperatuur in de koude opslag is meestal laag en de luchttemperatuur, vochtigheid en milieu-eisen zijn relatief hoog. Bij de keuze van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de keuze van koude opslag met een betere temperatuur. Als de keuze van de koude opslag niet goed is, is de temperatuur in de koude opslag moeilijk, wat gemakkelijk kan leiden tot de verslechtering van de producten in de koude opslag, of de koelcompressor in de koude opslag werkt vaak, verspilling van meer middelen en verhoging van de kosten.Het warenhuis is een opslagplaats onder ; de zon kan niet recht zijn. De vochtigheid is % % relatieve vochtigheid, en er zijn overeenkomstige strenge eisen voor de muur, plafond, ventilatie, desinfectie en epidemische preventie van het magazijn. Het koelsysteem gebruikt volledig automatische microcomputer elektrische technologie en hoeft niet in dienst te zijn. Het bewaart vooral westerse en Chinese grasmaterialen en instrumenten, en kan de temperatuur en vochtigheid in het opslaggebied controleren en registreren.Yaguajie.kgmNa het opstarten, eerst luisteren of het geluid van de compressor normaal is, en zien of de condensator en de koelventilator normaal werken.Een groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.Harlem.,Voorschriften voor de koeltijd van het apparaat: de koude opslag van het koelsysteem met ammoniak als koelmiddel moet worden ondersteund op de plaats met een lage bevolkingsdichtheid eromheen.Wanneer hete ammoniak ontdooiing of elektrische ontdooiing wordt geselecteerd als de koelventilator, professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie,Yaguajie.kgmHoeveel kost de installatie van kleine koude opslag, koude opslag bouw vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, veiligheid, milieubescherming en economie! De producten worden geëxporteerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd. Ontploffing en drainage kan onmiddellijk worden geloosd. Elektrische warmtetracing en isolatie kunnen worden geselecteerd voor de ontdooiing en afvoer van de locatie van het magazijn.De twee verbindingsstukken tussen de koelopslag moeten stevig worden vastgeklemd en de twee verbindingsstukken moeten aan de bovenste, buitenste en onderste zijden van de scheuren in de koelopslag worden bevestigd. De onderste connector moet zo dicht mogelijk zijn, zodat het gebruik van beton om de connector in de toekomst te bedekken, wordt vergemakkelijkt.


Yaguajie.kgmKoude opslaggroothandel: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatWanneer de klep te groot of te klein wordt geopend, zal de verse opslag leiden tot te grote of te kleine koelvloeistof stroom, slechte klep werking, en plaats het wanneer het de verticale hoek bereikt. Zet de prachtige plaat op een opvallende plaats. Wanneer het aan de kant van de verdamper wordt geïnstalleerd, maak de drainerpijp vooraf, en maak U-bocht en silica gel buiten de opslag.Kosten van werkplaatsen,De schuimtechnologie van polyurethaan met een sterke stabiliteit zorgt ervoor dat het een superieure hechting heeft. De stevige combinatie van polyurethaanvast schuim en draaglaag is de basisvoorwaarde om de stabiliteit van de externe isolatie laag te waarborgen. Dat wil zeggen, onder de ongunstige lokale temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, kan het verschillende interne en externe gecombineerde ladingen dragen zoals windenergie, zelfgewicht en normale botsing, en de isolatie laag nog steeds niet gescheiden en valt af van de draaglaag en blijft stabiel in de toestand.De brede, lichte en dunne wand heeft de voordelen van licht gewicht, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld, het grootschalige,Yaguajie.kgmInstallatie van koelinstallaties voor groentegewassen, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde,Yaguajie.kgmFabrikant voor koude opslag, moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, omdat de koelcapaciteit van ammoniak koeling is groot, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.


Yaguajie.kgmKoude opslaggroothandelKunstmatige koeling houdt de kamer op een constante temperatuur. De muren, vloeren en vlakke daken van grote koude opslagplaatsen zijn voorzien van thermische isolatiematerialen met een bepaalde dikte om de binnenkomende warmte van buitenaf te verminderen. Om de absorptie van zonnestraling te verminderen, is het oppervlak van de externe wand van de koude opslag wit of licht gekleurd.markt,Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval, vind eerst het lek, focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, reparatie van het gevonden deel, en dan vul in voldoende koelmiddel.Indien de technische opzet van de logistiek koude opslag de belangrijke verantwoordelijkheid moet dragen voor opslag en transport bij lage temperatuur, naast aandacht voor de planning van de bovengenoemde basisfuncties, schaal, uitpakken, verpakking, enz. kunnen configureren van grote verpakkingen, product portfolio verpakkingen, handelsmerk, Om de kwaliteit van het koeldistributiecentrum te verbeteren en meer rendement te realiseren.De fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord zijn relatief goed, die aan verschillende behoeften kunnen voldoen. De polyurethaan isolatiecoard is ook streng in de selectie van materialen. Het is een speciale productfabrikant die R&D en service integreert. Het is al lange tijd gespecialiseerd in de installatie van koude opslag, koude opslag installatie, bewaring van fruit koude opslag en medische koude opslag. Het verbetert de algemene prestaties van de polyurethane isolatie board en stelt de polyurethane isolatie board in staat om voor een lange tijd te werken, Polyurethaan isolatiebord is ook een van de belangrijkste buitenwandmaterialen geworden.Yaguajie.kgm,Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.Het zal nog steeds afnemen. De bevochtigingshoeveelheid zal dalen met % op vijf graden.Voor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.

etiket:
6antwoorden
Adviesdienst vo
2vloer-- · 2022-08-07 09:19:54

Yaguajie.kgmKoude opslagJa, geef je een goede opmerking

Zie meer
Chaoyu Wire Mes
3vloer-- · 2022-08-07 10:06:19

Het festival komt eraan, kan Yaguajie.kgmKoude opslag afgeprijsd worden?

Zie meer
Ontwikkeling va
4vloer-- · 2022-08-07 10:08:31

Geweldig Yaguajie.kgmKoude opslag, zeer goede service, bedankt.

Zie meer
karton
5vloer-- · 2022-08-07 10:42:07

Broeder, met uw steun is dit nieuwe model Yaguajie.kgmKoude opslag inderdaad aan de norm en zeer goed.

Zie meer
Pilot Printing
6vloer-- · 2022-08-07 11:02:54

Yaguajie.kgmKoude opslag Het is echt goed, hoe lang duurt het om na het vertrek aan te komen?

Zie meer
Tianhui Machine
7vloer-- · 2022-08-07 11:08:28

Yaguajie.kgmKoude opslag De levering is snel en de kwaliteit is goed, maar de logistiek is een beetje traag. Over het algemeen is het goed, blijven steunen!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)