EsquintlaNameOlie ondergedompelde zelfkoeltransformatorAnalyse- en ontwerpproces en vereisten

2022-08-04 06:15:12loslaten

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenEsquintlaName,Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Tchamba.,Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%,EsquintlaNametransformator voor hoogspanningsdistributie, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.


EsquintlaNameOlie ondergedompelde zelfkoeltransformatorAnalyse- en ontwerpproces en vereistenBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations,EsquintlaNametransformator voor windenergie, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;kwaliteit,lekkage van olie op elektrische lasstandIn het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.


EsquintlaNameOlie ondergedompelde zelfkoeltransformatorAnalyse- en ontwerpproces en vereistenSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.Kosten van energie,fabrikant van droge transformatorenIn China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.Fabrikant van transformatorenEsquintlaName,Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformatorGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformatorVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

etiket:
6antwoorden
Wen Xiaoping
2vloer-- · 2022-08-04 07:09:55

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. EsquintlaNameOlie ondergedompelde zelfkoeltransformator De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!

Zie meer
Hongran Electri
3vloer-- · 2022-08-04 07:13:11

EsquintlaNameOlie ondergedompelde zelfkoeltransformator De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zie meer
gaas
4vloer-- · 2022-08-04 07:13:23

Zeer goede koper. Bedankt. Mijn collega's vinden het erg leuk EsquintlaNameOlie ondergedompelde zelfkoeltransformator. Volgende keer weer

Zie meer
Peng Hainan
5vloer-- · 2022-08-04 07:18:22

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, de bevestiging is laat, de kwaliteit is goed, EsquintlaNameOlie ondergedompelde zelfkoeltransformator echt, goede kwaliteit en goedkoop, haha.

Zie meer
Onderhoud en be
6vloer-- · 2022-08-04 07:20:01

Ik heb veel van jullie gekocht EsquintlaNameOlie ondergedompelde zelfkoeltransformator en ik ben zeer tevreden. Zeer goede verkoper, ik zal vaak komen.

Zie meer
Verwerking van
7vloer-- · 2022-08-04 07:44:50

EsquintlaNameOlie ondergedompelde zelfkoeltransformator De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)