San Jose Lajas.Medisch vers bewaren van koude opslagWat zijn de prestaties en voordelen van het prod

2022-07-31 08:32:53loslaten

Deze maatregelen hebben goede resultaten opgeleverd. Vergeleken met een aantal koude opslagplaatsen bij een klant in Jining, hebben de koelopslagplaatsen met hun witte materialen een aanzienlijk lager energieverbruik dan die met andere witte materialen.Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.San Jose Lajas.,San Jose Lajas.Installatie van diepvriesproducten,Condensatie druk als de condensor een slechte warmteoverdracht heeft, zal de condensdruk toenemen en zal het koelvermogen afnemen. Voor koeling neemt het energieverbruik toe. Als de configuratie van het koelsysteem te klein is,San Jose Lajas.Installatieprijs voor kleine koude opslag, zal de warmteoverdrachtscapaciteit onvoldoende zijn, wat resulteert in een hoge condensatiedruk.De koude opslag behoort tot een soort koelapparatuur. Vergeleken met de koelkast is de koelruimte groot,Onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep te grote of te kleine koelvloeistof-stroom: onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep zal de koelvloeistof rechtstreeks beïnvloeden naar verdamper. Wanneer de gasklep te groot wordt geopend, is de koelvloeistof te groot, neemt de verdampingsedruk en verdampingstemperatuur ook toe, en zal de daling van de temperatuur in het magazijn vertragen; Tegelijkertijd zal, wanneer de gasklep te klein wordt geopend of geblokkeerd, de koelvloeistof ook afnemen, de koelcapaciteit van het systeem zal ook afnemen, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal ook vertragen.Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.Als er meer lucht of koelmiddel olie in de verdamper, zal de warmteoverdracht effect worden verminderd: opnieuw koelmiddel olie wordt bevestigd aan het binnenste oppervlak van de verdamper warmteoverdracht buis de warmte-overdracht coëfficiënt zal worden verminderd. Evenzo, de warmte-uitwisseling gebied van de verdamper zal worden verminderd, de warmte-overdracht efficiëntie zal aanzienlijk worden verminderd, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal worden vertraagd.


San Jose Lajas.Medisch vers bewaren van koude opslagWat zijn de prestaties en voordelen van het productPolyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden, in tegenstelling tot doorstroomverbranding en flashover zoals extruded karton, dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.De machinekamer moet schoon en goed geventileerd worden gehouden en de condensor moet regelmatig worden gereinigd en metselwerk worden verwijderd om de normale en stabiele werking van de eenheid te waarborgen.De installatie van koud opslagbord is een schakel in het project voor koude opslag. Hoge prijs koude opslag installatie van verschillende specificaties, koude opslag installatie, koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag. Afval handelaren, industrie, bedrijven en energiecentrales zijn welkom om te bezoeken en te onderhandelen! Het koellichaam en de opslagplaat omvatten: vloer, verticale plaat en plafond plaat. De installatie van opslagplaten in verschillende richtingen en voorzorgen zijn als volgt: de bouwplaats betreden, de bouwsituatie controleren op basis van de bouwtekeningen, en vervolgens verwijzen naar de volgende specificaties.middelen,Het belang van regelmatige olielozing, ontzilting en luchtlozing in het koelsysteem van het magazijn.Het gebruik van grootschalige koude opslag is natuurlijk zeer streng in de installatie en materiaalselectie. Daarom kunnen we, gezien de hierboven genoemde situaties, de isolatiematerialen van koude opslag strikt screenen, die de bovengenoemde problemen effectief kunnen verlichten of oplossen. Op dit moment zijn er echter veel velden die gebruik maken van isolatiemateriaal voor koude opslag, zodat de details van de gebruiksomgeving in aanmerking moeten worden genomen voor de houtproductie van veel van dergelijke producten op de markt.Het is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten, en de temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op ~ + ;.


San Jose Lajas.Medisch vers bewaren van koude opslagWat zijn de prestaties en voordelen van het productStep of koud storage design: definieer het volume van de koelopslag. De omvang van de koude opslag moet gebaseerd zijn op het ontwerp van een groot aantal landbouwproducten die lange tijd moeten worden opgeslagen. Dit volume wordt berekend op basis van de essentiële hoeveelheid opgeslagen goederen die in de koude opslag zijn opgehoopt, plus de rij tot rij gangen, de binnenruimte tussen de stapel en de muur, het plafond en de opening van de verpakkingsruimte. Na de bepaling van het volume van de koelopslag wordt de lengte- en hoogtebreedte-verhouding van de koelopslag bepaald. Bij het ontwerp van koelopslag moeten ook hulptechnische gebouwen en -uitrusting in aanmerking worden genomen, zoals werkkamer, verpakkings- en kamkamer, speciale gereedschapsloods laad- en losplatform, enz.index, die wordt gegoten en gevormd door hoge druk schuimvorming proces. Het kan worden gemaakt in verschillende lengtes en specificaties om te voldoen aan de verschillende eisen van de gebruikers.San Jose Lajas.,Installeer het lichaam van de bibliotheek. Over het algemeen kan het magazijn lichaam worden verdeeld in een klein magazijn en een groot magazijn lichaam. Het kleine magazijn lichaam is in principe een gecombineerde koude opslag met opslagplaat. Het grote magazijn lichaam is meestal een civiele koude opslag. Het geassembleerde of geconstrueerde magazijn lichaam is over het algemeen vereist om vlak, compact en solide, zonder holle gevoel, dragend, antivries,San Jose Lajas.Installatie van een koelbar, vochtbestendig, enz.Als koelmiddel laat het verdampen onder lage druk en mechanische omstandigheden om de warmte in de opslag te absorberen, zodat het doel van koeling wordt bereikt.In het proces van het realiseren van uw droom, moet u alle invloeden verwijderen. Het is zeer belangrijk om te erkennen dat wanneer deze prachtige koelkasten worden gebouwd in de villa kamer, de collectie put (zwembad) voor het spoelen (ontdooien) en drainage moeten de maatregelen nemen om het bevriezen en reinigen te voorkomen en backflow van water te vermijden.

etiket:
3antwoorden
Jinda Real Esta
2vloer-- · 2022-07-31 09:27:55

Haha. San Jose Lajas.Medisch vers bewaren van koude opslag Het is er zo snel, het is niet slecht, de volgende keer dat je komt, kun je om korting vragen ^_^

Zie meer
Accessoires voo
3vloer-- · 2022-07-31 09:53:26

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online San Jose Lajas.Medisch vers bewaren van koude opslag geleerd, bedankt!

Zie meer
Groot- en detai
4vloer-- · 2022-07-31 10:29:24

San Jose Lajas.Medisch vers bewaren van koude opslag De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)