San JoseInleiding tot met olie ondergedompelde transformatorPlan voor het oplossen van problemen in

2022-07-07 02:01:36loslaten

San JoseOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompeling,

Verminderde isoleringVóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine,San JoseVerschil tussen transformator en boxtransformator, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.San Jose,Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron de bemonsteringsdatum, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.Stad van sirhet,Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;Look van olie van gietijzeren delenIn het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.


San JoseInleiding tot met olie ondergedompelde transformatorPlan voor het oplossen van problemen in de sectorkV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning,Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenBij inbedrijfstelling:kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder,San Jose10kV droge transformator scb12, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.


San JoseInleiding tot met olie ondergedompelde transformatorPlan voor het oplossen van problemen in de sectorDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delentechnologische innovatie,Elektrische transformatorDe transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.San Jose,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

etiket:
5antwoorden
Chaoyu Wire Mes
2vloer-- · 2022-07-07 09:11:27

Eindelijk gekregen San JoseInleiding tot met olie ondergedompelde transformator Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

Zie meer
speciaal papier
3vloer-- · 2022-07-07 09:20:42

San JoseInleiding tot met olie ondergedompelde transformator De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Training voor o
4vloer-- · 2022-07-07 09:48:37

De eerste keer dat ik vond wat ik wilde San JoseInleiding tot met olie ondergedompelde transformator, was ik in een goed humeur! Baas, kom op, ik hoop dat ik goede producten blijf maken.

Zie meer
Qi Guangde
5vloer-- · 2022-07-07 10:48:28

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, San JoseInleiding tot met olie ondergedompelde transformator levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Zie meer
Seiki Co., Ltd.
6vloer-- · 2022-07-07 10:56:39

Ik heb eindelijk gewacht tot ik het kocht San JoseInleiding tot met olie ondergedompelde transformator. In het begin twijfelde ik nog of ik het zou kopen. Ik vond het een beetje leuk. Ik was een beetje bang om de opmerkingen te lezen. Ik was bang dat de kwaliteit niet goed. Het was geen echt product. Het was een beetje anders dan op de foto. Alles klopt echter niet, de dingen zijn goed, authentiek, de baas is goed en de logistiek is goed.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)