San-MiquelNameHoeveel is een 500 KVA box transformatorWaar is de gebruikswaarde van

2022-07-02 22:45:33loslaten

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.Verminderde isoleringSan-MiquelName,De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Varena.,In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeWerkbeschrijving,Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester,San-MiquelNameDiverse transformatoren, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).


San-MiquelNameHoeveel is een 500 KVA box transformatorWaar is de gebruikswaarde vanDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen,San-MiquelNameOnderhoud van boxtransformator,San-MiquelNameS13-50 transformator, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.verpakking,De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.Met Vietnam en Maleisië is China's eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.Wat is de bedrading van droge transformator?San-MiquelName,Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.transformator met olieonderdompelingVóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

etiket:
5antwoorden
Wijsheid school
2vloer-- · 2022-07-02 23:00:40

Ik heb veel van jullie gekocht San-MiquelNameHoeveel is een 500 KVA box transformator en ik ben zeer tevreden. Zeer goede verkoper, ik zal vaak komen.

Zie meer
Laadpaal constr
3vloer-- · 2022-07-02 23:02:16

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit San-MiquelNameHoeveel is een 500 KVA box transformator is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Onderdelen voor
4vloer-- · 2022-07-02 23:05:30

San-MiquelNameHoeveel is een 500 KVA box transformator Het is goed, de prijs is goed, vrienden zeggen ook dat het goed is, het is het waard

Zie meer
Green Flag Manu
5vloer-- · 2022-07-02 23:51:49

Het is zeer comfortabel om zaken met u te doen. Verantwoordelijk, serieus, San-MiquelNameHoeveel is een 500 KVA box transformator is ook goed, ik moet je een goede opmerking geven. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking, ik wens Rijin Doujin!

Zie meer
Cai Yongfeng
6vloer-- · 2022-07-03 07:17:32

Voelt waar voor je geld, service-instelling is erg goed, San-MiquelNameHoeveel is een 500 KVA box transformator afwerking is erg goed, niets pietluttigs, alle vijf punten

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)