AlFaiyumPijpleidingspompInleiding tot voorzorgsmaatregelen

2022-07-02 10:42:33loslaten

  Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.http geblokkeerd,AlFaiyum,  Bepaling van de lift  Sommige onzuiverheden zullen de waaier verstrikken, dus over het algemeen zal de open waaier worden gebruikt,  Als het netsnoer niet goed wordt gecontacteerd zal dit ook leiden tot het verbranden van de motor.  De busspanning waar de motor zich bevindt is V. Door de ongelijke kabelspanningsdaling en belastingsverdeling is het ook mogelijk dat de temperatuur te hoog is door de lage spanning van de waterpomp.  Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.


AlFaiyumPijpleidingspompInleiding tot voorzorgsmaatregelen  Wanneer het materiaal in gebruik is, ontvangt het water dat in de pomp wordt geleverd de wrijving met het oppervlak van de pompwaaier, zodat moet de pomp meer energie verbruiken om de wrijving en weerstand veroorzaakt door het oppervlak te verminderen wanneer het draait. Water zal het langzaam overwinnen terwijl het stroomt  Tijdens de langdurige overbelasting van dompelpompen zijn er veel gevallen van plotselinge abnormale storingen van dompelpompen. Onder hen zijn er enkele gemeenschappelijke obstakels, zoals de dompelpomp kan niet worden gestart nadat deze is ingeschakeld, of het motortoerental kan niet worden gestart nadat de dompelpomp is gestart. Een heel klein wachten  Als wordt vastgesteld dat de waaier beschadigd is en de vloeistoftoevoer onvoldoende is, is het noodzakelijk om opnieuw te vulleninvestering,AlFaiyumBaigang diepe put pomp,  Het bovenstaande is de reden voor de onvoldoende vloeistoftoevoer van de waterpomp wanneer deze in gebruik is, evenals de specifieke methoden om deze situatie aan te pakken. We moeten aandacht besteden aan de regelmatige inspectie van de apparatuur tijdens normaal gebruik om ervoor te zorgen dat het in gebruik is  Cavitatie van de pomp wordt veroorzaakt door waterverdamping van de pomp. De belangrijkste oorzaak van waterverdamping is gerelateerd aan temperatuur en druk. Onder een bepaalde druk, wanneer de temperatuur stijgt tot een bepaalde waarde, begint het water te verdampen en van vloeistof naar gas te veranderen. Integendeel, wanneer de temperatuur stijgt tot een bepaalde waarde, begint het water te verdampen en van vloeistof naar gas te veranderen. Integendeel,AlFaiyumPomp voor boorvloeistof, bij een bepaalde temperatuur daalt de druk naarmarkt,Product, en de dompelmestpomp is een nieuw ontwikkeld product volgens de marktvraag  Vereiste lift (m)  De twee hebben bepaalde overeenkomsten. Ze zijn allebei onderwaterbaar. Zoals de naam al doet vermoeden, bevindt de pomp zich in een invasieve staat tijdens het draaien. De dompelmestpomp is een soort dompelpomp, maar over het algemeen zeggen mensen vaak dat de dompelpomp verwijst naar de schone waterpomp zoals de dompelpomp voor huishoudelijk water en landbouwland irrigatie en pompenAlFaiyum,  Tijdens aanpassing,AlFaiyumQJ dompelpomp, maak eerst de steundekking los, druk dan de moer samen, en los dan de lagerzetel los. Na het aanpassen van de schroef, draai de compressiemoer van de lagerzetel gelijkmatig aan om de assemblage naar de pompkop te laten bewegen. Het is noodzakelijk om de trolley te draaien tijdens het vastdraaien totdat de plaat niet beweegt. Draai volgens de pompwerking  Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.  Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.

etiket:
6antwoorden
PE pijp
2vloer-- · 2022-07-02 11:06:39

Maak een advertentie voor u, vrienden: Dit AlFaiyumPijpleidingspomp product is van grote waarde.

Zie meer
Changjia Decora
3vloer-- · 2022-07-02 11:36:42

AlFaiyumPijpleidingspomp Zeer goed, goede kwaliteit en lage prijs, expreslevering is ook snel en inspectie is ook erg standaard.

Zie meer
Regeneratieve e
4vloer-- · 2022-07-02 11:43:22

Haha, ik vind het heel leuk, like en juich de baas toe AlFaiyumPijpleidingspomp

Zie meer
Zhu Xiulan
5vloer-- · 2022-07-02 12:06:49

Het is echt een test en wachten. Ik heb eindelijk 3 dagen AlFaiyumPijpleidingspomp gewacht om aan te komen, de openingskwaliteit is erg goed

Zie meer
Song Jinpo
6vloer-- · 2022-07-02 12:07:33

Maak een advertentie voor u, vrienden: Dit AlFaiyumPijpleidingspomp product is van grote waarde.

Zie meer
Accessoires voo
7vloer-- · 2022-07-02 12:23:20

Ik ben best tevreden, en de kwaliteit en afwerking zijn nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)