VenezuelaVoordelen van olie ondergedompelde transformatorDe perfecte technologie van de industrie

2022-06-21 03:19:25loslaten

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.Venezuela,Onderhoudsinhoud van de transformatorDe geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.Al Hilaliyya.,Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.


VenezuelaVoordelen van olie ondergedompelde transformatorDe perfecte technologie van de industrieHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing, in sommige gevallen, transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, kleine draken. Daarom moet bij de berekening rekening worden gehouden met het verlies van volledige lading en lading van de transformator,VenezuelaHoe de elektrische transformator te selecteren, en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken, en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is, wordt de formule verminderd De belastingsindex is de belastingsindex wanneer het verlies van de transformator klein is en de snelheid groot is, en de snelheid is groot wanneer het specifieke koperverlies gelijk is aan ijzerverlies.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;Eerst de klant.,De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, chemische bedrijven en fabrieken.De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


VenezuelaVoordelen van olie ondergedompelde transformatorDe perfecte technologie van de industrieEr zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.Eerlijke dienst,De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn,VenezuelaAmorfoe-gelegeerde olie ondergedompeld transformator, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.De snelheid van de transformator is: n = P /pxo% dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting,VenezuelaDroge transformator 1250kva, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.fabrikant van droge transformatorenVenezuela,Exploitatie van gesmolten transformatorMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatorenPlug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

etiket:
6antwoorden
Silicium PU-baa
2vloer-- · 2022-06-21 10:48:46

De baas is zo aardig, hij kent zijn werk echt goed. Onder jouw begeleiding word ik binnenkort een expert! De service van de verkoper is echt attent. Breng in de toekomst collega's bij elkaar. Heel goed VenezuelaVoordelen van olie ondergedompelde transformator. Bedankt.

Zie meer
Apparatuur en a
3vloer-- · 2022-06-21 11:33:58

Ik winkel al zoveel jaren online VenezuelaVoordelen van olie ondergedompelde transformator, dit is de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap van het product.

Zie meer
Laadpaal constr
4vloer-- · 2022-06-21 11:34:10

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, VenezuelaVoordelen van olie ondergedompelde transformator levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Zie meer
In vitro diagno
5vloer-- · 2022-06-21 11:39:19

De bezorgsnelheid is erg snel, geef je bedrijf een duim omhoog

Zie meer
Deqing Cheng Tr
6vloer-- · 2022-06-21 12:11:18

Kunt u mij VenezuelaVoordelen van olie ondergedompelde transformator gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)