Horki.Circulerende warmwaterpompConformiteitstestrapport

2024-02-23 04:57:54loslaten

  Wanneer dit type pomp op gewone tijden wordt gebruikt, werken de pomp en motor in een coaxiaal geheel. Wanneer het loopt, zal de motoras de waaier van de pomp drijven om te roteren, en dan op dit moment,Horki.Waterput pijpleidingpomp, kan de roterende kracht naar het medium worden gebracht, zodatea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,Horki.,  Controletype Vloeistofniveauregeling: de schakelkast is uitgerust met een krachtige sleutelvlotterschakelaar om automatisch de start en stop van de watervoorziening en drainagepomp volgens de hoge en lage veranderingen van het vloeistofniveau te controleren.  Dompelmestpompen moeten over het algemeen sommige composietmaterialen voor productie gebruiken wanneer ze worden gebruikt,Horki.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, zodat ze goede slijtage en corrosieweerstand kunnen hebben wanneer ze worden gebruikt,  Het moet worden vervangen in geval van schade zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk, breuk, enz.  De structuur van de dompelbare modderpomp zal intuïtiever zijn. Eerst zal het materiaal centrifugale kracht gebruiken om de vloeistof van de waaier naar de buitenrand te drijven en energie te verkrijgen, en dan de rand van de waaier bij een hogere snelheid verlaten  Wanneer de pomp niet in gebruik is,Horki.Verticale zware mestpomp, moet de pomp op tijd van de waterbron worden opgeheven om het opgehoopte water in de pomp af te voeren, vooral in de koude winter. Zet het dan op een droge plaats. Voorwaardelijke gebruikers kunnen ook olie toepassen op de belangrijkste delen van de waterpomp en smeerolie toevoegen aan het lager om te voorkomen dat onderdelen roesten. bovendien


Horki.Circulerende warmwaterpompConformiteitstestrapport  Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.  Of de vloeistof bevat vezels. Voor het medium met vaste deeltjes zoals papierresten, is de temperatuur van het te vervoeren medium meestal niet groter dan ℃.  Zal gesloopt worden. Bovendien, omdat de lengte van de lange schacht over het algemeen vast is, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en thwaar,ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.  Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.  Veel gebruikers, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar, maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?


Horki.Circulerende warmwaterpompConformiteitstestrapport  Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.Goede kwaliteit,  Het gas dat per ongeluk in de apparatuur wordt ingevoerd, die geschikt is om de speling tussen de waaier en de voor- en achterbeschermingsplaten aan te passen, en kan als geheel tijdens onderhoud worden verwijderd. Het lager is gesmeerd met vet.  Hoe deze situatie te vermijden wanneer de apparatuur in gebruik is.Horki.,  Er wordt een grote hoeveelheid smeerolie opgeslagen.  De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is is de installatie en het gebruik van de pomp lastig, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.  Beperkt. Volgens relevante materialen, zal de diameter van de waaier na het snijden niet minder zijn dan % van de diameter van de standaardwaaier, anders zal de van de pomp een zeer ongunstige verandering hebben. Na

etiket:
5antwoorden
Cai Yongfeng
2vloer-- · 2024-02-23 12:26:43

Goede verkoper, Horki.Circulerende warmwaterpomp dingen zijn erg goed. Kom in de toekomst terug. U kunt met vertrouwen kopen.

Zie meer
Algemene evalua
3vloer-- · 2024-02-23 13:10:33

Na ontvangst van de goederen heb ik het gevoel dat de kwaliteit Horki.Circulerende warmwaterpomp nog steeds relatief goed is, in overeenstemming met de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, de leveringssnelheid relatief snel, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed en de leveringssnelheid is zeer snel Over het algemeen is dit een zeer bevredigend winkelen, bedankt aan de verkoper.

Zie meer
test papier
4vloer-- · 2024-02-23 13:12:25

Haha, Horki.Circulerende warmwaterpomp ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

Zie meer
Tianfu Tea Sale
5vloer-- · 2024-02-23 13:38:02

Heb je Horki.Circulerende warmwaterpomp? Horki.Circulerende warmwaterpompWat is de spotprijs

Zie meer
Wang Ling
6vloer-- · 2024-02-23 13:47:30

Ik zal het in de toekomst kopen Horki.Circulerende warmwaterpomp en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)