PolotskDompelrioolwaterpompWees voorzichtig bij het gebruik

2024-02-23 04:18:12loslaten

  Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.  Koolstof, chemische industrie en andere industriële industrieën worden voornamelijk gebruikt voor het transport van schurende pasta's die vaste deeltjes bevatten.Polotsk, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.Lorca.  Het gas dat per ongeluk in de apparatuur wordt ingevoerd, wordt afgevoerd en goede afdichtingsprestaties worden gegarandeerd.  Bijvoorbeeld, bijvoorbeeld, de veegpomp, waarvan sommige een diepte van meer dan meter hebben, is het niet geschikt om een verticale mestpomp onder een dergelijke werkvoorwaarde te gebruiken, maar het is extreem eenvoudig om een dompelmestpomp te gebruiken.  Goederen.


PolotskDompelrioolwaterpompWees voorzichtig bij het gebruik  De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan de steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is flexibeler. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen, sint en afval. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.  De dompelrioolpomp is een soort pompproduct dat met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met de algemene horizontale pomp of verticale rioolpomp, heeft de dompelbare rioolpomp duidelijk de volgende voordelen: Compacte structuur en kleine vloeroppervlakte. De dompelrioolpomp is ondergedompeld  Start de aanzuigpomp. Bovendien, vanwege de structurele beperkingen van de dompelbare mestpomp moet de motor op het wateroppervlak voor gebruik tijdens verrichting worden geplaatst, en dan moet de pomp in het water voor gebruik worden geplaatst. Daarom moet de dompelbare modderpomp zijnConclusie van de test,  In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.  De pompen waar ik het hier over ga hebben een breed scala aan toepassingen. Pompen zijn nodig voor zowel civiele als militaire doeleinden, evenals voor geavanceerde technologieën, met name in de mijnbouw, chemische, metallurgische en andere industriële sectoren. Het is een wijd gebruikt algemeen mechanisch materiaal. De meeste pompen zijn gecorrodeerd of sterk gecorrodeerd  Goederen.


PolotskDompelrioolwaterpompWees voorzichtig bij het gebruik  Wanneer dit type pomp op gewone tijden wordt gebruikt, werken de pomp en motor in een coaxiaal geheel. Wanneer het loopt,PolotskCentrifugale mestpomp, zal de motoras de waaier van de pomp drijven om te roteren, en dan op dit moment, kan de roterende kracht naar het medium worden gebracht, zodatsysteem,  De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.  andere  Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren, is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, stop eerst de pomp, maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los,PolotskVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp,PolotskBooster pijpleidingpomp, laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukkenPolotsk  Schroef dan de moer aan de voorkant van de pompas los, verwijder de dekplaat en druk de middelste waaier en waterafdichting uit.Kant de nieuwe waaier op tijd voor gebruik.  We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.

etiket:
6antwoorden
Guangcan Bouwma
2vloer-- · 2024-02-23 11:37:07

De samenwerking met u is echt goed, PolotskDompelrioolwaterpomp goede kwaliteit, kom weer naar ons bedrijf als u tijd heeft.

Zie meer
Kelun Plastic I
3vloer-- · 2024-02-23 12:45:31

PolotskDompelrioolwaterpomp Het werd heel snel gepost, echt actueel, geef me alsjeblieft een duim omhoog

Zie meer
Lu Baolin
4vloer-- · 2024-02-23 12:46:54

Het is nog steeds betaalbaar om dingen online te kopen, PolotskDompelrioolwaterpomp Ik heb twee dagen te laat getekend, maar de dingen zijn echt goed, en de baas is goed. De snelheid van het transport is ook erg snel.

Zie meer
Zun Trading Co.
5vloer-- · 2024-02-23 12:48:14

De kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en strikt, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed, de levering snelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden Eenmalig winkelen.

Zie meer
Xinlan Bouw Eng
6vloer-- · 2024-02-23 13:00:34

PolotskDompelrioolwaterpompHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Zie meer
Verkoop van ele
7vloer-- · 2024-02-23 13:15:03

Het festival komt eraan, kan PolotskDompelrioolwaterpomp afgeprijsd worden?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)