Pinsk.Parameters van de dompelpomp WQStandaardtoepassingsgebied van materialen

2024-02-23 01:18:34loslaten

zal het de isolatie direct verbranden; Er kunnen ook enkele storingen in het ventilatiesysteem zijn. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de ventilator van de dompelmestpomp is beschadigd of roterendPinsk. maar wanneer het ernstig is,  aantal hijsleidingen  De nominale stroom niet overschrijden.El Salvador,  Het zal branden. Als er een verwarmingsprobleem in gebruik is, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.  De toepassing van pompen omvat alle aspecten van werk en productie en de types pompen zijn ook divers. Sommige van dezelfde pomp hebben verschillende namen, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden. Vandaag zullen we de dompelpomp en de dompelpomp introduceren. Is er enig verschil tussen de twee  Verschillende installatievereisten: de verticale modderpomp moet worden bevestigd, terwijl de dompelbare modderpomp niet hoeft te worden bevestigd. Het kan direct binnendringen in de vloeistof voor verrichting.


Pinsk.Parameters van de dompelpomp WQStandaardtoepassingsgebied van materialen  Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.  Controleer de oliekwaliteit van de oliekamer om de zes maanden om te zien of er lekkage is, en krachtvervanging; Controleer de waaier op slijtage en bepaal of deze moet worden gerepareerd en vervangen.  De nominale stroom niet overschrijden.Norm voor inspectie,  De dompelbare modderpomp is een soort dompelpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onderwater werkt. Bovendien,Pinsk.Verticale centrifugale mestpomp, in vergelijking met horizontale modderpomp en verticale modderpomp, heeft dompelmodderpomp het grote voordeel van flexibiliteit en gemak, en is meer geschikt voor verschillende werkomstandigheden. De belangrijke technische punten van dompelmestpomp zijn zijn motor enefers tot de effectieve energie verkregen uit de vloeistofoutput door de pomp in eenheidstijd, d.w.z. het effectieve vermogen van de pomp: de vergelijking is PE= ρ GQH (W)= γ QH (W)  Wat is de oplossing voor deze situatie?


Pinsk.Parameters van de dompelpomp WQStandaardtoepassingsgebied van materialen  Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.Installatievoorwaarden,  De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken,Pinsk.Waterput pijpleidingpomp, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.  Welke fouten zal de schakelkast van de waterpomp vaak tegenkomen in gebruik? De waterpomp kan niet werken: oorzaak: a. de voeding is niet aangesloten of de uitgangsfase van de schakelkast ontbreekt; b. De waterpomp is uitgebrand, en de waterpomp kan geen water leveren: oorzaak: A. of er water in het zwembad is; b. Of er gas in het pomplichaam is dat niet wordt gelost; c. In- en uitlaatwaterling waaiers tijdens rotatie om de lekkage van het medium te voorkomen, en kan ook een rol spelen inPinsk.,  Het is een hulpmiddel voor controle ter plaatse.  Voeg water toe met handmatige pomp. Sommige pompeigenaren hebben hun eigen handpompen. Ze kunnen ook hun eigen kleine handpompen kopen of produceren. De afsluiter moet bij de waterinlaat worden geïnstalleerd. Na het sluiten van de klep injecteert u een kleine hoeveelheid water in de watercompressor om water af te leiden. Wanneer de handpomp water afvoert, betekent dit dat de pomp vol is  Op deze manier kan een glad oppervlak op het oppervlak worden gevormd.

etiket:
6antwoorden
Chenqi Technolo
2vloer-- · 2024-02-23 08:40:12

Pinsk.Parameters van de dompelpomp WQ Heel goed, ik zal de jouwe bestellen voor de volgende batch.

Zie meer
Installatie van
3vloer-- · 2024-02-23 08:52:23

Het is nog steeds betaalbaar om dingen online te kopen, Pinsk.Parameters van de dompelpomp WQ Ik heb twee dagen te laat getekend, maar de dingen zijn echt goed, en de baas is goed. De snelheid van het transport is ook erg snel.

Zie meer
Boekhoudkundig
4vloer-- · 2024-02-23 08:55:06

Pinsk.Parameters van de dompelpomp WQ De kwaliteit is niet slecht en de goederen worden op tijd geleverd. Ik raad je aan om het de volgende keer te kopen.

Zie meer
Draadmand
5vloer-- · 2024-02-23 08:58:57

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, de bevestiging is laat, de kwaliteit is goed, Pinsk.Parameters van de dompelpomp WQ echt, goede kwaliteit en goedkoop, haha.

Zie meer
Zhang Gang
6vloer-- · 2024-02-23 09:46:22

Het spul is echt goed, maar Pinsk.Parameters van de dompelpomp WQ de prijs is een beetje duurder, maar het is nog steeds het geld waard. Dit is de eerste keer dat ik kom om te kopen, dankzij je winkelgids.

Zie meer
Ontwikkeling va
7vloer-- · 2024-02-23 10:04:38

Pinsk.Parameters van de dompelpomp WQZeer goed, zeer ondersteunend, zeer goede kwaliteit, precies hetzelfde als beschreven door de verkoper, en de prijs is goedkoop

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)