Novi Travnik.10kV transformator-olie ondergedompeldNieuwe groeipunten voor industriële export

2024-02-20 00:39:07loslaten

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.Productieproces en stappen van droge transformatorNovi Travnik.,Novi Travnik.Meest recente model van olie ondergedompelde transformator,Met Vietnam en Maleisië is China's eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld,Novi Travnik.Droge transformator 125kva, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.Fabriek voor droge transformatorenMoskhaton.,Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.Hoeveel kost de transformator?Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?


Novi Travnik.10kV transformator-olie ondergedompeldNieuwe groeipunten voor industriële exportHet geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities,Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is kunt u de input schakelstroom afsluiten.Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.Verminderde isolering


Novi Travnik.10kV transformator-olie ondergedompeldNieuwe groeipunten voor industriële exportVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformatorlevering,Novi Travnik.200 KVA droge transformator,De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.Transformer inspectie neus snuivende methodeDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.Novi Travnik.,Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen handel, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

etiket:
3antwoorden
Productie van s
2vloer-- · 2024-02-20 07:58:33

Een goede verkoper, zelfs een beginner, veel Novi Travnik.10kV transformator-olie ondergedompeld begrijpen het niet. Gelukkig heeft de verkoper geduldige begeleiding aan de andere kant van de computer, en ik heb een gevoel van voldoening, en heb eindelijk het probleem ontdekt die ik niet begreep.^- ^Meer informatie in de toekomst!

Zie meer
Zhao Jinquan
3vloer-- · 2024-02-20 08:45:55

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. Novi Travnik.10kV transformator-olie ondergedompeld De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!

Zie meer
Commerciële won
4vloer-- · 2024-02-20 08:48:42

Net gekocht Novi Travnik.10kV transformator-olie ondergedompeld, de kwaliteit van het vakmanschap is nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)