Sagua la GrandeWat is droge type transformatorKwaliteitsinspectiemethode:

2022-05-28 10:10:57loslaten

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator,Sagua la GrandeTransformer vermogen drie-fase, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:Sagua la Grande,De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.Voinjama.,De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.


Sagua la GrandeWat is droge type transformatorKwaliteitsinspectiemethode:Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.Onderhoudsinhoud van de transformatorIn het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.Informatie-aanbeveling, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen,Sagua la GrandeTransformer-box type transformator, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip,Sagua la GrandeCapaciteit transformator van de distributiekamer, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Sagua la GrandeWat is droge type transformatorKwaliteitsinspectiemethode:Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Aanbeveling en raadpleging,Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.Sagua la GrandeWiringwijze van droge transformator:Bij inbedrijfstelling:fabrikant van droge transformatoren

etiket:
5antwoorden
Chang Hongxin
2vloer-- · 2022-05-28 10:25:57

Nu het bedrijf niet gemakkelijk is om te doen, kunt u meer kortingen geven?

Zie meer
Hengqianxie Lig
3vloer-- · 2022-05-28 11:14:00

Dank je wel, laat me de droom kopen Sagua la GrandeWat is droge type transformator, heel erg bedankt!

Zie meer
Reclamebureau v
4vloer-- · 2022-05-28 11:20:26

Ik hoorde de introductie van een collega om te kopen Sagua la GrandeWat is droge type transformator, en ze zeiden allemaal dat de kwaliteit goed is, en ik zal de volgende keer bij je thuis komen. Haha.

Zie meer
Cong Ling Bouwm
5vloer-- · 2022-05-28 11:54:14

Ja, Sagua la GrandeWat is droge type transformator goede kwaliteit en veel waar voor uw geld

Zie meer
Wang Zhangyin
6vloer-- · 2022-05-28 12:01:27

Ik denk dat het goed is. Toen ik het kocht, zag ik de opmerkingen in de opmerkingen en ik kocht het. Toen ik de zending zag, was ik erg opgewonden. Nadat Sagua la GrandeWat is droge type transformator arriveerde, was ik opgewonden om het met anticipatie te proberen, en het resultaat was best goed! En de dame van de klantenservice is ook erg aardig en beleefd. De dame van de klantenservice beantwoordde mijn vragen ook binnen enkele seconden, haha, ik zal de volgende keer opnieuw kopen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)