BiseeSchroef diepe put pompBeheersmethode ter plaatse van de productiewerkplaats

2024-01-27 05:07:15loslaten

  De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, zal de bevestigingsmoer op de as worden  Vouw de drie lagen dubbel met zelfklevende butyltape en strek geleidelijk uit tot aan de buitenkant van de kern. Bij het wikkelen, zal de band tweemaal worden uitgerekt, en de posities van de drie verbindingen zullen voor een bepaalde afstand worden gestaffeld om kortsluiting te voorkomen.Biseenaar beneden van de waterpomp.  Sterke sterkte en andere voordelen. Het wordt veel gebruikt als afdichtingsapparaat voor verschillende pompen. Plaats een waterdichtingsring aan de onderkant van de verpakkingsdoos, en plaats vervolgens de vuller.Agere Maryam.,bing water, dat abnormaal geluid in de pomp zal veroorzaken, en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigd  Het uitgangspunt van het gebruik van deze methode is dat het waterpistool voldoende stroom moet hebben tijdens gebruik, anders is het effect van de dompelmestpomp niet duidelijk.Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is, stop, en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassing


BiseeSchroef diepe put pompBeheersmethode ter plaatse van de productiewerkplaats  Ratenverlies, dus schachtmacht tegen effectieve macht verloor macht.  Zuigwaterpijpleiding eentraps enkelvoudige zuigpomp. Het wordt gebruikt voor hoogbouw watervoorziening, verwarming, industriële en huishoudelijke watervoorziening en drainage, druk,BiseeSchroef diepe put pomp, industriële pijpleiding onder druk gezet transmissie reiniging, koeling en airconditioning cyclus, watervoorziening apparatuur en ketel accessoires. De  Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stroom, stof, waaiersnelheid, pompsnelheid, maximaal deeltje en gewicht.gemiddelde methode,  Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden  Het uitgangspunt van het gebruik van deze methode is dat het waterpistool voldoende stroom moet hebben tijdens gebruik,BiseeDiepwaterpomp, anders is het effect van de dompelmestpomp niet duidelijk.  Wrijvingsweerstand als gevolg van lager en verpakking; Wrijving tussen waaier en water tijdens rotatie; De vortex van waterstroom in de pomp, gap reflux, inlaat en uitlaat impact en andere redenen. Een deel van het vermogen moet worden verbruikt, dus het is onmogelijk voor de waterpomp om de vermogensinvoer door de machtmachine volledig te veranderen in effectief vermogen, waarbij het constante actieve vermogen


BiseeSchroef diepe put pompBeheersmethode ter plaatse van de productiewerkplaatsapparatuur, zodat sommige mortel langzaam in de apparatuur kan worden gemengd met water om een stromend medium te worden, zodat de apparatuur kan worden gebruikt zonder zijnwaar,  Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.  De diepe waterpomp werkt onder water. Neem Hengsheng diepe put pomp als voorbeeld, het heeft compacte structuur en lichtgewicht. Het heeft geen te lange transmissieschacht nodig om water uit de ondergrond te pompen. De diepe putpomp keurt waterdichte maatregelen zoals mechanische afdichting of gasafdichting goed om het interieur van de motor droog en vrij te houden  De waaier van de dompelmestpomp moet mogelijk worden gedemonteerd voor onderhoud of reparatie tijdens gebruik. Wanneer we echter de pompstructuur niet kennen kunnen we fouten maken tijdens de demontage. Laat s kijk naar de juiste demontage van de waaierBisee,  Hoofd verwijst naar de energie verkregen van de pomp door het eenheidsgewicht van vloeistofoutput door de pomp, dus  Ja, zodat het een onvervangbare positie heeft wanneer het wordt gebruikt. Wat is zijn eigen structuur wanneer het wordt gebruikt.

etiket:
6antwoorden
Xinleyuan Busin
2vloer-- · 2024-01-27 12:20:35

De bezorgsnelheid is erg snel, geef je bedrijf een duim omhoog

Zie meer
Training voor o
3vloer-- · 2024-01-27 12:37:19

Goede verkoper, BiseeSchroef diepe put pomp dingen zijn erg goed. Kom in de toekomst terug. U kunt met vertrouwen kopen.

Zie meer
Onderzoek en on
4vloer-- · 2024-01-27 12:53:37

Ik denk dat het goed is. Toen ik het kocht, zag ik de opmerkingen in de opmerkingen en ik kocht het. Toen ik de zending zag, was ik erg opgewonden. Nadat BiseeSchroef diepe put pomp arriveerde, was ik opgewonden om het met anticipatie te proberen, en het resultaat was best goed! En de dame van de klantenservice is ook erg aardig en beleefd. De dame van de klantenservice beantwoordde mijn vragen ook binnen enkele seconden, haha, ik zal de volgende keer opnieuw kopen.

Zie meer
Ontwerp van ant
5vloer-- · 2024-01-27 13:08:37

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u BiseeSchroef diepe put pomp Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
Sulli Construct
6vloer-- · 2024-01-27 13:32:24

De manager is aardig!BiseeSchroef diepe put pomp is ook echt.

Zie meer
Kunststof gaas
7vloer-- · 2024-01-27 13:44:26

BiseeSchroef diepe put pomp Zeer kosteneffectief! Het is het waard om te kopen zoals iedereen! waard om te hebben!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)