Las VegasWat is een transformatorWaarom de industrie nog steeds te maken heeft met ontwikkelingsverw

2022-02-26 23:53:44loslaten

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen,Las VegasHoeveel kost de Europese boxtransformator, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.Las Vegas,De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.MatouryName,Geluidsoplossing van droge transformatorenDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


Las VegasWat is een transformatorWaarom de industrie nog steeds te maken heeft met ontwikkelingsverwarringDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond,In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


Las VegasWat is een transformatorWaarom de industrie nog steeds te maken heeft met ontwikkelingsverwarringExploitatie van gesmolten transformatorStatistieken,Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?Transformer inspectie neus snuivende methodePlug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.Las Vegas,Las Vegastransformator met olieonderdompeling,Korte invoering van de nullijn van de transformatorDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

etiket:
6antwoorden
Chang Hongxin
2vloer-- · 2022-02-27 07:22:40

Uw service is erg goed, Las VegasWat is een transformator is ook erg goedkoop! Ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
Changjia Decora
3vloer-- · 2022-02-27 07:24:15

Eindelijk gekregen Las VegasWat is een transformator Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

Zie meer
Niu Yu
4vloer-- · 2022-02-27 07:40:33

Las VegasWat is een transformator Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

Zie meer
machineleesbare
5vloer-- · 2022-02-27 08:00:30

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Las VegasWat is een transformator is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Zie meer
Tang Qiuming
6vloer-- · 2022-02-27 08:13:43

Uw service is erg goed, Las VegasWat is een transformator is ook erg goedkoop! Ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
bed
7vloer-- · 2022-02-27 08:21:34

De verpakking Las VegasWat is een transformator ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)