PlaatsenOlie ondergedompeld 1000 KVA-transformatorInternationalisering van de industrie

2022-05-17 05:36:54loslaten

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Plaatsen,Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.lekkage van olie bij loopflensAguadia.kgm,Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is,Plaatsentransformator met olieonderdompeling, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,PlaatsenTransformer-krachttransmissie en ontsteking, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.


PlaatsenOlie ondergedompeld 1000 KVA-transformatorInternationalisering van de industrieBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.Met Vietnam en Maleisië is China's eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.Hoeveel is het?,Het geluid van droge transformator komt vanDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.


PlaatsenOlie ondergedompeld 1000 KVA-transformatorInternationalisering van de industrieOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.Interpretatie en observatie,Look van olie van gietijzeren delenDe snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting,PlaatsenPrijs van 2000kVA droge transformator, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.Look van olie van de radiatorPlaatsen,Droge transformatorIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;Volgens de conditie van scheuren gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

etiket:
6antwoorden
Investeringen i
2vloer-- · 2022-05-17 07:01:11

PlaatsenOlie ondergedompeld 1000 KVA-transformator Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

Zie meer
Verkoop van ele
3vloer-- · 2022-05-17 07:13:16

PlaatsenOlie ondergedompeld 1000 KVA-transformator Hoeveel is de beste deal, en ik zal je een opmerking geven, kan PlaatsenOlie ondergedompeld 1000 KVA-transformator goedkoper zijn?

Zie meer
Onderhoud en be
4vloer-- · 2022-05-17 07:19:09

Uw bedrijf PlaatsenOlie ondergedompeld 1000 KVA-transformator heeft een zeer goede service-instelling, dank u, en vindt u leuk.

Zie meer
Jinlong Bentoni
5vloer-- · 2022-05-17 07:31:35

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, PlaatsenOlie ondergedompeld 1000 KVA-transformator levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Zie meer
woningbouw cons
6vloer-- · 2022-05-17 13:31:04

Na ontvangst van de goederen heb ik het gevoel dat de kwaliteit PlaatsenOlie ondergedompeld 1000 KVA-transformator nog steeds relatief goed is, in overeenstemming met de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, de leveringssnelheid relatief snel, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed en de leveringssnelheid is zeer snel Over het algemeen is dit een zeer bevredigend winkelen, bedankt aan de verkoper.

Zie meer
Deyi Trading Co
7vloer-- · 2022-05-17 13:59:04

Ik ben best tevreden, en de kwaliteit en afwerking zijn nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)