Jarabaco.kgmQJ dompelpompFenomene, oorzaak en probleemoplossing van storingen

2023-12-08 01:39:05loslaten

  Als het netsnoer niet goed wordt gecontacteerd, zal dit ook leiden tot het verbranden van de motor.  Verleng de levensduur. In feite wordt de dompelbare modderpomp wijd gebruikt in vele levens, die het pomplichaam van de motor kan scheiden, dus speelt het hoofdzakelijk een rol in gebruikJarabaco.kgm,  Open wanneer de voeding abnormaal is: het verschil tussen de voedingsspanning en de nominale spanning mag %. Als de spanning te hoog of te laag is, zal de temperatuur van de dompelpomp stijgen. Als de voeding abnormaal wordt ingeschakeld, zal de levensduur worden verkort of zal de dompelpomp branden.  De dalende axiale kracht kan voor moddervervoer in energiecentrales, hydraulische en andere beroepen worden gebruikt; De mechanische afdichting is strak en betrouwbaar en de lekkage waarschijnlijkheid overschrijdt niet druppels /min, die meestal wordt gebruikt om ontvlambare, explosieve, sterke corrosieve en waardevolle vloeistoffen of materialen met hoge temperatuur, hoge druk en lage temperatuur te vervoeren.Mateszalka.,  De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest  De dompelbare modderpomp en het materiaal kunnen er ook voor kiezen om sommige apparaten van de waterinlaatdetectie volgens de werkelijke gebruiksbehoeften toe te voegen. De oververhittingsbewakingsapparaten worden vaak in een grote hoeveelheid in de tijd gebruikt, en de pomp en motor van de apparatuur die op tijd wordt gebruikt zijn dezelfde as, dus  Dit fenomeen toont aan dat het falen van de pomp niet alleen een materiaalprobleem is, maar herinnert de pompontwerpers en -producenten er ook aan dat de pomp naast goede werkomstandigheden ook een goede corrosiebestendigheid, hoge betrouwbaarheid en lange levensduur moet hebben. De pomp moet worden ontworpen naast de conventionele ontwerpmethode van vloeistofmechanica


Jarabaco.kgmQJ dompelpompFenomene, oorzaak en probleemoplossing van storingen  Pomp rioolwater dompelpomp en zeewater dompelpumhet waterkanaal gelijktijdig verwijderen of de pompas verwijderen voor correctie of vervangen door een nieuwe.  Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.Korting?, althans in de afgelopen jaren, de situatie van stroomtekort zal aanhouden, en China De economische groei zal een hoog tempo aanhouden. Daarom is de tegenstrijdigheid tussen vraag en aanbod nog steeds prominent in de afgelopen jaren, wat ongetwijfeld een kans is voor haar en de generatorindustrie. In waterpompen en generatoren, met name  Onderdompelbare modderpomp Gebruik ultrasone methode om te detecteren of er cavitatie in de dompelbare modderpomp is. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen vaak betere meetresultaten bij gebruik.  indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.


Jarabaco.kgmQJ dompelpompFenomene, oorzaak en probleemoplossing van storingen  Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.Inspectie van de steekproef,Jarabaco.kgmWaterput pijpleidingpomp,Jarabaco.kgmDompelpomp kan afvalwater pompen,  De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.  aantal hijsleidingen  Onderdompelbare slurrypompas seal type: verpakking, verpakking en hulpwaaier seal, mechanische verbinding, enz.Jarabaco.kgm,  Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik  Controleer of het vervangen moet worden.  De dompelmestpomp kan worden gebruikt om veel media die vaste deeltjes bevatten te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt, zodat het een onvervangbare positie heeft wanneer het wordt gebruikt. Wat is zijn eigen structuur wanneer het wordt gebruikt.  Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.

etiket:
3antwoorden
Advies over ver
2vloer-- · 2023-12-08 09:34:55

Jarabaco.kgmQJ dompelpomp Ik heb het ontvangen, de verkoper heeft de goederen zeer snel geleverd, de logistiek is ook erg goed, de klantenservice is uitstekend, erg geduldig, geeft mensen een soort intimiteit, en ik vind het echt leuk. Er zijn ook prachtige verpakkingen en een high-end sfeer. Het is te zien dat de handelaren erg voorzichtig zijn. Jarabaco.kgmQJ dompelpomp Het is echt goed, het komt overeen met de foto, er is geen verschil, het is echt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zie meer
Silicium PU-baa
3vloer-- · 2023-12-08 10:23:55

Ja, de beste, eerlijke Jarabaco.kgmQJ dompelpomp verkoper. Ik ben het een paar keer komen kopen en de service aan oude klanten is zeer attent, en ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
Productie en ve
4vloer-- · 2023-12-08 10:33:39
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)