Ka-thia-warInstallatie van koelopslagbedrijvenGedetailleerde interpretatie

2023-11-28 04:32:52loslaten

De producten die worden opgeslagen in het medisch koelopslagproject moeten worden beheerd door kleurencode, zodat het probleem van de aankoop fouten wordt vermeden. In het proces van behandeling, is het ook noodzakelijk om strikt de instructies te volgen.Technische beveiligingsmaatregelen voor de installatie van koude opslag: tijdens de productie in de productiewerkplaats moet de productie worden uitgevoerd overeenkomstig de in de kwaliteitscontrole van ISO gespecificeerde exploitatieregels, moet de zelfinspectie en de controle worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fabrieksdoorloopsnelheid is en dat niet-gekwalificeerde producten de fabriek mogen verlaten.Ka-thia-war,Volgens de behoeften en het gebruik van verschillende technische scenario's zijn het ontwerp en de bouw van koude opslag verschillend. Bij het ontwerpen van koude opslag overeenkomstig de werkelijke behoeften, moeten negen aspecten in het algemeen worden overwogen.Na opgeslagen te zijn in de medische koude opslag project, ventilatie medische producten kunnen ook enkele geuren uitstoten. Zodra deze geuren worden opgeslagen in een bepaalde hoeveelheid, zullen ze ook een bepaalde impact op andere producten. Daarom moeten we een regelmatige ventilatie in het dagelijkse gebruik uitvoeren, om de opslagtijd van producten effectief te verminderen. Als het medische koud opslagproject gebruik maakt van rij tube koeling, het beeld van glazuur kan verschijnen na gebruik voor een periode van tijd. Als we niet ontdooien in de tijd,Ka-thia-warOntwerp- en installatiefabrikant voor koelopslag, zal het ook invloed hebben op het effect van. Daarom hoop ik dat u aandacht moet besteden aan ontdooiing.Binnenwater,De gecombineerde koude opslagdeur start vaak of start niet voor een lange tijd, of stopt niet voor een lange tijd, of stopt voordat de opslagtemperatuur bereikt.Compressiekoelkast wordt gewoonlijk gebruikt, die hoofdzakelijk bestaat uit compressor, condensor, gasklep en verdampingspijp. Volgens de methode van verdampingsleiding kan het worden verdeeld in directe koeling en indirecte koeling. In het koelhuis wordt de verdampingspijp direct gekoeld. Wanneer de vloeibare koelvloeistof door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.Er zijn twee soorten koeling in de koelgroep: onmiddellijke koeling en eenvoudige koeling.


Ka-thia-warInstallatie van koelopslagbedrijvenGedetailleerde interpretatiePolyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden in tegenstelling tot doorstroomverbranding en flashover zoals extruded karton, dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.Deze hoogwaardige CA-bibliotheek wil niet alleen een bepaald effect in het gebruik, maar wil ook dat de hete lucht ventilator het energieverbruik in gebruik verminderen. Elke klant wil een beter rendement met minder investeringen. Daarom zal ik vandaag introduceren hoe de CA-bibliotheek energie-besparende effect kan bereiken.Levensduur van polyurethaan koud opslagisolatiemateriaal: naast de basiswerking van polyurethaanschuim in de eerste fase is de afbraak van schuim ook een zeer belangrijke index. Bij de bereiding van witte materialen, hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft, zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan die in de beginfase licht broos is, maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.Kwaliteitsgarantie,Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het oppervlak noemen, dat wil zeggen, de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal,Ka-thia-warKoude opslag per verpakking, terwijl de grond apart moet worden geïsoleerd. Op dit moment zijn de gemeenschappelijke activiteiten op de markt: het leggen van de grond met XPS geëxtrudeerd karton, het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.Koude opslag wordt voornamelijk gebruikt voor bevroren verwerking en opslag van levensmiddelenEr moeten drainage maatregelen worden getroffen voor de villa-ruimte en de bovengrondse laag van het wegdek van het koeltechnische gebouw.


Ka-thia-warInstallatie van koelopslagbedrijvenGedetailleerde interpretatieDe bouw van koude opslag in de selectie van de locatie draagt de circulatie van lagetemperatuur goederen. Daarom moet bij de selectie van de locatie prioriteit worden gegeven aan het transport van het gemak van de bouw van koude opslagplaatsen, zoals de nabijheid van wegen, en moet de bouw van de koude opslag goede afvoer- en ventilatieomstandigheden hebben.Doel van het project enz. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden, ten minste veertig &&m-plumne; kg/m vlakken ;Het duurt -uurs na de installatie van het gecontroleerde atmosfeer magazijn om de goederen te deponeren, zodat de door de goederen vereiste temperatuur snel wordt voldaan en de gecontroleerde atmosfeer-opslagapparatuur normaal kan werken.Kunstmatige koeling houdt de kamer op een constante temperatuur. De muren, vloeren en vlakke daken van grote koude opslagplaatsen zijn voorzien van thermische isolatiematerialen met een bepaalde dikte om de binnenkomende warmte van buitenaf te verminderen. Om de absorptie van zonnestraling te verminderen, is het oppervlak van de externe wand van de koude opslag wit of licht gekleurd.Ka-thia-war,Of er aarde op de condensor en slechte warmtedissipatie is zal leiden tot een te hoge condensatie druk van de koelkast. Om de compressor te beschermen, stopt de machine met draaien onder de werking van de drukregelaar. Wanneer de warmtedissipatie goed is, drukt u op de zwarte resetknop op de drukregelaar en kan de machine automatisch weer in werking treden.Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties,Ka-thia-warInstallatie van verse koude opslag, licht gewicht, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.

etiket:
6antwoorden
Hengfuyuan Food
2vloer-- · 2023-11-28 11:38:58

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Ka-thia-warInstallatie van koelopslagbedrijven Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
Leveren van goe
3vloer-- · 2023-11-28 11:58:26

Fijne samenwerking, geef uw bedrijf steun en wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Productie van s
4vloer-- · 2023-11-28 12:09:37

Dank je wel, laat me de droom kopen Ka-thia-warInstallatie van koelopslagbedrijven, heel erg bedankt!

Zie meer
Ma Hongwei
5vloer-- · 2023-11-28 12:14:39

Steun elkaar! Tot ziens Ka-thia-warInstallatie van koelopslagbedrijven, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

Zie meer
jun yu trading
6vloer-- · 2023-11-28 12:23:40

U Ka-thia-warInstallatie van koelopslagbedrijven bent in orde, geef de volgende keer dat u iets koopt korting en koop de Ka-thia-warInstallatie van koelopslagbedrijven van uw bedrijf

Zie meer
Verkoop van com
7vloer-- · 2023-11-28 13:03:27

Ka-thia-warInstallatie van koelopslagbedrijven Het is goed, de prijs is goed, vrienden zeggen ook dat het goed is, het is het waard

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)