Mao.Dompelpomp met rubbervoeringWe moeten de dienst tastbaar maken

2023-11-21 13:50:43loslaten

injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden

  Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.ter afleiding en uitlaat. Er zijn meestal twee manieren om water in apparatuur te injecteren. Eén is om direct water in de pompkamer te injecteren, en de andere is om het gas in de pomp uit te pompen om een bepaald vacuüm te vestigen en de waterbron te introduceren.Mao.,Mao.Duiken met rioolwaterpompen,de isolatieweerstand tussen de schudkabel en de dompelmestpomp zal niet minder zijn dan megohm.  Zorg ervoor dat u een pomp kiest die geschikter is voor gebruik.Ikot-Ekpen,  Pomp. Bovendien wordt de dompelmestpomp voornamelijk gekenmerkt door & quot; slurry& quot; die slijtvast is en deeltjesdoorlaat.sed voor koeling en smering. Zodra de temperatuur in de waterpomp te hoog is, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden,Mao.Verticale centrifugale mestpomp, maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuurgerepareerd. Aan de waterinlaat kan een net worden toegevoegd om te voorkomen dat teveel onzuiverheden in de pomp terechtkomen. Op deze manier zal de kans op het plakken van de pomp veel kleiner zijn!


Mao.Dompelpomp met rubbervoeringWe moeten de dienst tastbaar maken  De rotor assemblage wordt ontworpen volgens de werkelijke situatie, en de oper  Het antwoord op deze vraag moet zijn! De dompelrioolpomp heeft meer en meer aandacht getrokken vanwege zijn brede waaier van toepassingen en sterke zuiveringscapaciteit, maar onjuist gebruik en onderhoud zal leiden tot dompelrioolwater.  Zorg ervoor dat de servicetijd wordt verlengd wanneer deze wordt gebruikt. We weten allemaal dat de dompelmestpomp zijn structuur moet optimaliseren om aan de vereisten van gebruik te voldoen, omdat het medium dat het transporteert relatief speciaal is. De structuur is geoptimaliseerd ommarktprijs,Mao.Vortexpomp en pijpleidingpomp, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.  Wat opvalt is de afdichting van de container. De afdichting is gemakkelijk te installeren en te onderhouden zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, stabiel en betrouwbaar, maar de prijs is vrij duur.


Mao.Dompelpomp met rubbervoeringWe moeten de dienst tastbaar maken  Werk, geen lawaai en trillingen,  Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, zonder lawaai en trillingen, en de site is schoner.  De motor brandt de wikkeling uit als gevolg van warmteafvoer. De waterpomp moet op elk moment worden opgeheven en verlaagd met de verandering van het waterpeil in de put. In geval van waterreductie of inte  De toepassing van pompen omvat alle aspecten van werk en productie, en de types pompen zijn ook divers. Sommige van dezelfde pomp hebben verschillende namen, en sommige van de namen zijn erg vergelijkbaar, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden. Vandaag zullen we de dompelpomp en de dompelpomp introduceren. Is er enig verschil tussen de tweeMao.,  Sommigen zijn oké. Voor irrigatie en andere doeleinden kiezen we ervoor om grotere stroom te gebruiken. Laat Kijk eens naar de methode van het selecteren van pompen.  Als de druk in het lokale gebied gelijk is aan of lager dan de verdampingsdruk die overeenkomt met de watertemperatuur in het stroomproces, zal het water daar verdampen en vele kleine belletjes vormen gemengd door stoom en gas. Het cavitatiefenomeen is te wijten aan de bellenwerking wanneer deze kleine bellen uit het lagedrukgebied stromen  In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.

etiket:
6antwoorden
Zhang Yanfeng
2vloer-- · 2023-11-21 13:55:03

Het is zeer comfortabel om zaken met u te doen. Verantwoordelijk, serieus, Mao.Dompelpomp met rubbervoering is ook goed, ik moet je een goede opmerking geven. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking, ik wens Rijin Doujin!

Zie meer
Onderzoek en on
3vloer-- · 2023-11-21 13:57:54

Mao.Dompelpomp met rubbervoering Vertel me een prijs, is er een gedetailleerde prijs voor de parameter?

Zie meer
Groothandel in
4vloer-- · 2023-11-21 14:22:35

Het is zeldzaam om te kopen Mao.Dompelpomp met rubbervoering, ik heb zo'n goede winkel gezien. De prijs is zeer gunstig, de service is ook erg goed en de dingen zijn goed. Geef me een goede opmerking. Deze keer moedig ik je aan.

Zie meer
draadtrekken
5vloer-- · 2023-11-21 14:41:14

Maak een advertentie voor u, vrienden: Dit Mao.Dompelpomp met rubbervoering product is van grote waarde.

Zie meer
Verkoop van and
6vloer-- · 2023-11-21 15:12:38

Mao.Dompelpomp met rubbervoering Zeer kosteneffectief! Het is het waard om te kopen zoals iedereen! waard om te hebben!

Zie meer
Hongling Tradin
7vloer-- · 2023-11-21 15:26:54

Net gekocht Mao.Dompelpomp met rubbervoering, de kwaliteit van het vakmanschap is nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)