El Cruzeiro.kgmfabrikant van galvaniseerde vierkante buizenWat zijn de belangrijkste waarden in het

2023-11-19 23:08:28loslaten

Valse en inferieure vierkante buizen zijn gemakkelijk te vouwen. Vouw is een verscheidenheid van gebroken lijnen gevormd op het oppervlak van vierkante buizen en dit defect loopt vaak door de lengterichting van het hele product. De reden voor het vouwen is dat de nep- en slordige fabrikanten de snelheid volgen, wat resulteert in oren de reductie is te groot, vouwen gebeurt tijdens de volgende rolling, en de kracht van de vierkante buis zal sterk worden verminderd.Kleur van het uitzicht: de kleur van de koude gegalvaniseerde vierkante buis is geel groen, cyan wit of licht gekleurd in een vaste hoek met de zon. De kleur van hete dip gegalvaniseerde vierkante pijp is zilverwit in een vaste hoek met de zon.El Cruzeiro.kgm,Het verschil tussen qb vierkante buis en QA is dat er minder onzuiverheden en P zijn en een betere lage-temperatuur-impactprestaties. Als de onzuiverheden in het onedel metaal minder zijn, is het goed voor het lassen van hete scheur.De pijpleiding is enkel onderhevig aan chemische beitsing, die oxide schaal, roest en oude coating kan verwijderen. Soms kan het worden gebruikt als opwerking na zandstralen. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen het omringende milieu. De vierkante buis moet worden ingediend om in partijen te worden aanvaard en de partijvoorschriften moeten voldoen aan de bepalingen van de overeenkomstige productnormen.Joss.,B. gereedschapsstaal: a) koolstofgereedschapsstaal; b) gelegeerd gereedschapsstaal; c) Hoogsnelheidsgereedschapsstaal.Het uiterlijk van valse en inferieure vierkante buizen heeft vaak pitting. Het oppervlak is een onregelmatig ongelijk defect op het oppervlak van de vierkante loodleiding als gevolg van ernstige slijtage van de rolgroeve. Door het nastreven van winst door nep- en slordige vierkante buisfabrikanten, overtreft de walsdraad vaak de norm.Over het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt, gerimpeld gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante pijp van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Fase () mdash; )


El Cruzeiro.kgmfabrikant van galvaniseerde vierkante buizenWat zijn de belangrijkste waarden in het internettijdperkNa chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de levensduur van de vierkante buis te verlengen,El Cruzeiro.kgm48 gegalvaniseerde vierkante pijp, We hoeven alleen te behandelen volgens deze, zodat de vierkante buis kan ons grote hulp bij het gebruik proces. De koude gegalvaniseerde vierkante buis is het principe van koud galvaniseren op de vierkante buis gebruikt om de vierkante buis corrosie prestaties. Anders dan het galvaniseren van hete dip, wordt de koudgalvaniseringscoating hoofdzakelijk uitgevoerd volgens het elektrochemische principe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zinkpoeder en staal voldoende zijn, wat resulteert in het verschil tussen elektroden,El Cruzeiro.kgmGalvaniseerde vierkante pijp, zodat de eisen voor de behandeling van het oppervlak van staal zeer hoog zijn.Dimensionale stabiliteit voor hoge precisie vierkante buizen, de vereiste nauwkeurigheid is hoog, dus de dimensionale stabiliteit moet worden gehandhaafd. Door het richten in de lucht en de langzame koelsnelheid, heeft het effect van stabilisatie en zal het aantal resterende vierkante buizen in de, dus moet het worden gekoeld; Verminderen van de vervorming van de demping omdat de vierkante buis slank is, is het gemakkelijk te vervormen tijdens het blussen, zodat de vervorming ervan strikt gecontroleerd moet worden. Hittebehandeling is een belangrijk proces. Bij het proces van blussen en koelen moet de koudplasticiteit in de tijd worden gecorrigeerd, wat een belangrijke stap is om de kwalificatiesnelheid te verbeteren. Daarom moet het blussen of koelen van de olie gedurende een bepaalde tijd worden uitgevoerd om thermische correctie voor te stellen.gelegeerd staal: A. laaggelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element); %); b. Media gelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element > ~ %); c. Hooggelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element > %).Design merk,C. elektroovenstaal: a) elektro-boogstaal; b) elektroslakkenstaal; c) Inductieovenstaal; d) Zuiveringsbaar ovenstaal; e) elektro-staalovenstaal.Vierkantsbuizen voor aardoliekraken (gb-) zijn ovenbuizen, warmtewisselaars en buizen voor pijpleidingen, geschikt voor aardolieraffinaderijen.De precisiebinnendiameter van vierkante buizen voor hydraulische en pneumatische cilinders (gb-) zijn koudgetrokken of koudgewalst precisievierkante buizen met precisie binnendiameter voor hydraulische en pneumatische cilinders.


El Cruzeiro.kgmfabrikant van galvaniseerde vierkante buizenWat zijn de belangrijkste waarden in het internettijdperkIn het algemeen heeft het lassen van vierkante buizen een proces: ontsteking, drukvorming en thermische isolatie.nieuw product,Met de verbetering van de kwaliteit van de productie, de kwaliteit van vierkante buizen wordt steeds beter en beter. De kwaliteit van vierkante buizen zal ons leven beïnvloeden. Omdat de functies van vierkante buizen zijn verschillend, kan het worden verbeterd door meervoudige normalisatie. Het is betrouwbaar om de diffusie bij hoge temperatuur eerst te laten gloeien en dan weer te normaliseren, wat de strip volledig kan elimineren, maar de kosten zullen zeer hoog zijn, wat moeilijk te bereiken is voor de stalen plaat vanwege de oppervlaktekwaliteit.Staal voor de bouw en engineering volgens de indeling van het gebruik zonder fasetransformatie of gedeeltelijke fasetransformatie van vierkante buis: A. gewoon koolstofconstructiestaal; b. structureel staal van lage legeringen; Versterking van staal.El Cruzeiro.kgm, die oxide schaal, roest en oude coating kan verwijderen. Soms kan het worden gebruikt als opwerking na zandstralen. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen het omringende milieu. De vierkante buis moet worden ingediend om in partijen te worden aanvaard en de partijvoorschriften moeten voldoen aan de bepalingen van de overeenkomstige productnormen.Genormaliseerd: A. parelstaal; Bainitisch staal; c. Martensisch staal; D. Austenitisch staal.Voor olie moet de olieborstel worden uitgevoerd overeenkomstig de voorschriften van het regelsysteem, zodat de olieborstel en de olie in de juiste positie van de borstel en rimpels worden voorkomen.

etiket:
5antwoorden
Legering gieten
2vloer-- · 2023-11-19 23:14:22

De kwaliteit is erg goed, echt goed, El Cruzeiro.kgmfabrikant van galvaniseerde vierkante buizen hetzelfde als op de foto, de verpakking en kwaliteit zijn ook erg goed,

Zie meer
speciaal papier
3vloer-- · 2023-11-19 23:27:37

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, El Cruzeiro.kgmfabrikant van galvaniseerde vierkante buizen in principe tevreden.

Zie meer
Drukloze verwar
4vloer-- · 2023-11-19 23:31:55

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online El Cruzeiro.kgmfabrikant van galvaniseerde vierkante buizen geleerd, bedankt!

Zie meer
Verloopstuk
5vloer-- · 2023-11-20 07:08:56

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, El Cruzeiro.kgmfabrikant van galvaniseerde vierkante buizen is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Zie meer
De volgende ite
6vloer-- · 2023-11-20 07:18:06

El Cruzeiro.kgmfabrikant van galvaniseerde vierkante buizen Hoe is de kwaliteit? Heb je het op voorraad?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)