Vancouver.kgmInstallatie van de koelopslagfabrikantDe opkomende markt komt

2022-04-21 09:06:28loslaten

Voor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.Foutfenomeen: hoge stroom of uitschakeling tijdens het opstarten van een eenheid,Fresh keeping storehouse is een gebouw met kunstmatige koeling om de vaste ruimte de gespecificeerde temperatuur te bereiken en de opslag van goederen te vergemakkelijken. Verse opslag groothandel kan op grote schaal worden gebruikt in voedselfabrieken, zuivelfabrieken, fabrieken, enzovoort. De volgende zijn de functies van de belangrijkste onderdelen van de groothandel in verse voorraden.Compressiekoelkast wordt gewoonlijk gebruikt, die hoofdzakelijk bestaat uit compressor condensor, gasklep en verdampingspijp. Volgens de methode van verdampingsleiding kan het worden verdeeld in directe koeling en indirecte koeling. In het koelhuis wordt de verdampingspijp direct gekoeld. Wanneer de vloeibare koelvloeistof door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.Bishkek.,Voorschriften voor de koeltijd van het apparaat: de koude opslag van het koelsysteem met ammoniak als koelmiddel moet worden ondersteund op de plaats met een lage bevolkingsdichtheid eromheen.Omdat polyurethaan plaat een uitstekende thermische isolatie heeft, kan het de dikte van de behuizing verminderen en het gebruik van de binnenruimte onder dezelfde thermische isolatie eisen verhogen.Tijdens het vervoer moeten adequate beschermingsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat de plaat wordt gewurgd en gekrabd.


Vancouver.kgmInstallatie van de koelopslagfabrikantDe opkomende markt komtTijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt,Vancouver.kgmKleine installatie van koude opslag, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.Wanneer het koelhuis in zijn geheel is gemonteerd, moet een opening met de wand en het dak worden gereserveerd, moet de bodem of de bodem horizontaal zijn en moet de bouwomgeving schoon zijn.Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, is het strikt verboden om goederen in het magazijn te stapelen. Het magazijn moet langzaam worden teruggebracht tot de vereiste temperatuur. Voor het lagetemperatuur magazijn, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, wat resulteert in het opslaglichaam.Laatste raadpleging,De koelapparatuur in de verse bewaaromgeving van het diepgevroren magazijn neemt meestal het compressiekoelsysteem in één fase aan, met freon als koelmiddel. De verdampingsmodus in het magazijn is de koelventilator, die het type plafond kan zijn. Als het aantal opslagplaatsen klein is en het volume niet groter is dan kubieke meters,Vancouver.kgmInstallatieprijs van koude opslag, kan de koelmodus van de opslagmachine worden overwogen. Als er een groot aantal pakhuizen zijn, kan de wijze van meerdere koppen parallel worden overwogen.Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.Er moeten drainage maatregelen worden getroffen voor de villa-ruimte en de bovengrondse laag van het wegdek van het koeltechnische gebouw.


Vancouver.kgmInstallatie van de koelopslagfabrikantDe opkomende markt komtDe uitlaattemperatuur van de compressor apparatuur is vaak. Wanneer het seizoen verandert en het temperatuurverschil sterk verandert, let op het. Als de machine abnormaal is, moet het worden gecontroleerd in de tijd.De goedkoopste,Met de ontwikkeling van de tijden, koelapparaten worden steeds vaker gebruikt. Alle aspecten van het leven zijn onafscheidelijk van het gebruik. Families zullen ook worden uitgerust met enkele eenvoudige koelapparaten. Voor koelapparaten zoals koude opslag, is het belangrijk om materialen te selecteren met een goede thermische isolatie. Koude opslag is een betere materiaalselectie, en fabrikanten moeten de belangrijkste punten in het productieproces van koude opslag.Voldoet de kabel aan de parameters? In het algemeen moet de koelopslag faseelektriciteit gebruiken.: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatVancouver.kgm,De fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord zijn relatief goed, die aan verschillende behoeften kunnen voldoen. De polyurethaan isolatiecoard is ook streng in de selectie van materialen. Het is een speciale productfabrikant die R&D en service integreert. Het is al lange tijd gespecialiseerd in de installatie van koude opslag,Vancouver.kgmWelke koude opslag is geïnstalleerd, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag en medische koude opslag. Het verbetert de algemene prestaties van de polyurethane isolatie board en stelt de polyurethane isolatie board in staat om voor een lange tijd te werken, Polyurethaan isolatiebord is ook een van de belangrijkste buitenwandmaterialen geworden. --vloerinstallatie van koude opslag: eerste verdieping van de vloer, dan de vloer installeren, een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten, bouw van koude opslag, conservering van fruit koude opslag en medische koude opslag hebben stabiele, veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is moet het worden gereinigd op tijd, en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen, zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.

etiket:
4antwoorden
hydraulische cy
2vloer-- · 2022-04-21 09:23:05

Fijne samenwerking, geef uw bedrijf steun en wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Wu Yingpu
3vloer-- · 2022-04-21 09:31:28

Om aan de verwachtingen van de baas van mij te voldoen, zal ik mijn eigen evaluatie objectief, onpartijdig en waarheidsgetrouw opschrijven, Vancouver.kgmInstallatie van de koelopslagfabrikant is inderdaad erg goed, bedankt!!!

Zie meer
Installatie van
4vloer-- · 2022-04-21 09:35:48

Ja, de beste, eerlijke Vancouver.kgmInstallatie van de koelopslagfabrikant verkoper. Ik ben het een paar keer komen kopen en de service aan oude klanten is zeer attent, en ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
Landbouwmachine
5vloer-- · 2022-04-21 09:43:09

De kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en strikt, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed, de levering snelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden Eenmalig winkelen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)