Moca.Parameters van de dompelpomp WQToepassingsgebied en structurele kenmerken van

2023-11-17 11:03:24loslaten

  De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, zal de bevestigingsmoer op de as worden  Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.Moca.,  Absorberen vliegas en slijm uit verschillende energiecentrales.  Onderdompelbare modderpomp vult het de kloof in de toepassing van modderpomp. Wanneer de onderdompeling diep is en er geen goede modderuitlaat is,Moca.Baigang diepe put pomp, dat wil zeggen, kan de traditionele modderpomp niet worden geïnstalleerd en in werking worden gesteld, en kan de dompelpomp dit deel van het lege werkpunt aanvullen.LubujanaName,  Nadat de dompelbare modderpomp een waterpistool aan de steun aan de bodem van de dompelbare modderpomp toevoegt,ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.  Na het begrijpen van het werkprincipe van de dompelbare modderpomp, zullen we ook weten dat die delen gevoelig zijn voor slijtage tijdens normaal gebruik. Op deze manier kunnen we gerichte anti-corrosie en slijtvaste behandeling op deze onderdelen tijdens optimalisatie uitvoeren, om de integriteit van de apparatuur te verbeteren en


Moca.Parameters van de dompelpomp WQToepassingsgebied en structurele kenmerken van  Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces,Moca.Centrifugale mestpomp,Moca.Pomp voor boorvloeistof, maar deze meting zal ook worden beïnvloed door het omgevingsgeluid, dus in feite is deze meting niet erg nauwkeurig.  De redenen voor overmatig vermogensverlies zijn als volgt: de loopsnelheid van de schroefstang is te hoog.  Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht terwijl de motoras en de pompas van dompelbare modderpomp coaxiaal zijn, zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn, en de motor en pomp kunnen tegelijkertijd in vloeistof worden ondergedompeld; De verticale modderpomp is een eKwaliteitsborging,  Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik  Controleer of het vervangen moet worden.  De drijfmestpomp is hoofdzakelijk gericht op het transporteren van stroom, dus de stroommeter (meter) moet zoveel mogelijk in het bedrijfsbewakingssysteem worden geïnstalleerd om te controleren of de stroom op enig moment aan de vereisten voldoet; In het pijpleidingsysteem, slakkenspoelingssysteem en drukfiltratiedehydratiesysteem uitgerust met hydrocyclone,  Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.  Laat het water in de motor afvoeren.  Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.Moca.,  Er is een verschil tussen dompelbare modderpomp en rioolpomp. Hoewel de media die door de twee worden vervoerd niet zuiver water en andere media zijn, is het verschil tussen slakkenmodder en riolering nog steeds groot. Laat Kijk eens naar het verschil tussen de twee.  Het zal warmte genereren, maar wanneer het ernstig is, zal het de isolatie direct verbranden; Er kunnen ook enkele storingen in het ventilatiesysteem zijn. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de ventilator van de dompelmestpomp is beschadigd of roterend  Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.

etiket:
5antwoorden
Zhao Daijun
2vloer-- · 2023-11-17 11:32:07

Moca.Parameters van de dompelpomp WQHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Zie meer
metalen lijn
3vloer-- · 2023-11-17 11:39:32

Ik ben best tevreden, en de kwaliteit en afwerking zijn nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Jin Yuu
4vloer-- · 2023-11-17 11:45:27

Moca.Parameters van de dompelpomp WQ Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

Zie meer
Instrumentatie
5vloer-- · 2023-11-17 12:11:47

De verpakking Moca.Parameters van de dompelpomp WQ ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Zie meer
Andere niet-met
6vloer-- · 2023-11-17 12:31:25

Laat me dit evalueren Moca.Parameters van de dompelpomp WQ, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)