Croix des BouquetsZD-modderpompHet moet aan verschillende nauwkeurigheidseisen voldoen

2023-11-14 12:40:21loslaten

  Het is een hulpmiddel voor controle ter plaatse.  De hoog-efficiënte modderpomp heeft drie kenmerken: ten eerste, de modderpomp heeft een hoge verrichtingsefficiëntie en laag verlies.Croix des Bouquets,  Controleer de wikkeling van de motor: als de wikkeling vochtig is of er stof zand en andere hulpstukken op de wikkeling zijn, die de isolatie van de wikkeling kunnen verminderen, moet deze onmiddellijk worden verwijderd.  De pomp kan vaak worden geselecteerd volgens de specifieke eisen van lift, stroom en vloeistoflevering. Het stroombereik van de geleverde vloeistof is - L bis s,Croix des BouquetsOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp,Croix des BouquetsCentrifugale mestpomp, het drukbereik is .- MPa, en het toerentalbereik van de dieselmotor is - toerental. Kenmerken: waterpomp, hoge automatisering en prestatiesKingston.,p bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is, dat wil zeggen, in de traditionele modderpomp  De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, metallurgie, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.  Er is een verschil tussen dompelbare modderpomp en rioolpomp. Hoewel de media die door de twee worden vervoerd niet zuiver water en andere media zijn, is het verschil tussen slakkenmodder en riolering nog steeds groot. Laat Kijk eens naar het verschil tussen de twee.


Croix des BouquetsZD-modderpompHet moet aan verschillende nauwkeurigheidseisen voldoen  Doe goed werk van het bevestigen om te voorkomen dat de motor in het water valt en direct schrapt.  De toevoerstroom van schroefpomp heeft niets te maken met de toevoerdruk. De leveringsdruk is alleen gerelateerd aan het stadium van de schroefpomp, terwijl de stroom en snelheid een strikt positieve proportionele relatie hebben. Daarom, wanneer het nodig is om de transportstroom te controleren, is het alleen nodig om het motortoerental aan te passen door uitgerust met frequentieomvormer of traploze snelheidsregeling door riem te realiseren.  Wanneer in gebruik, kan het de waaier drijven om te roteren om het te laten stromen.Voor meer, graag controleren,  Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.  De dompelmestpomp is een soort pomp die in mijnen wordt gebruikt. Kent u het effect en de vorm van de afdichting? Laat Kijk eens.  Meestal doen we dat. Ik weet niet hoe de pomp te kiezen wanneer we het kopen. In feite hoeven we alleen de juiste apparatuur te kiezen op basis van onze eigen gebruiksbehoeften wanneer we ervoor kiezen. Het Als we het gebruiken, is de stroom klein.


Croix des BouquetsZD-modderpompHet moet aan verschillende nauwkeurigheidseisen voldoen  De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.Welkom gesprekken,  Vergeleken met de verticale drijfmestpomp, is de toepassingsmarkt ook groter. Naast de bestaande industriële en mijnbouwtoepassingen van de verticale drijfmestpomp, kan de dompelmestpomp ook worden gebruikt als mobiele drijfmestpomp, zoals zand pompen aan boord, prospectie, enz; Onderdompelbare modderpomp assemblage workshop III. wat zijn de voordelen van dompelbare modderpompde pompuitlaat,  De twee hebben bepaalde overeenkomsten. Ze zijn allebei onderwaterbaar. Zoals de naam al doet vermoeden  Met de continue ontwikkeling van de technologie van de modderpomp verschijnt de dompelmodderpomp in reactie op de marktvraag. Het is especCroix des Bouquets bevindt de pomp zich in een invasieve staat tijdens het draaien. De dompelmestpomp is een soort dompelpomp, maar over het algemeen zeggen mensen vaak dat de dompelpomp verwijst naar de schone waterpomp,Croix des BouquetsBooster pijpleidingpomp, zoals de dompelpomp voor huishoudelijk water en landbouwland irrigatie en pompen  Het schijfwrijvingsverlies van de drijvende kracht van de drijfmestpomp zal afnemen met de daling van de waaierdiameter, en de mate van bladoverlapping zal afnemen met de toevoeging van specifieke snelheid  Waterpomp is een soort machine die energievloeistof pompt. Het is een machine die de mechanische energie van de prime mover omzet in de potentiële energie van de gepompte vloeistof. Gedreven door machtmachines, kan het vloeistof van laag naar hoog of ver weg pompen om productie te dienen.

etiket:
6antwoorden
Changshengyuan
2vloer-- · 2023-11-14 12:46:52

Het is alle lof waard, echt goed, Croix des BouquetsZD-modderpomp Ik vind het erg leuk.

Zie meer
Gasfornuizen
3vloer-- · 2023-11-14 13:21:41

Croix des BouquetsZD-modderpomp Het is echt goed, hoe lang duurt het om na het vertrek aan te komen?

Zie meer
Fittingen voor
4vloer-- · 2023-11-14 13:31:35

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: Croix des BouquetsZD-modderpomp Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.

Zie meer
Micro standaard
5vloer-- · 2023-11-14 13:40:56

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Croix des BouquetsZD-modderpomp Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
schuimbord
6vloer-- · 2023-11-14 13:49:49

Om aan de verwachtingen van de baas van mij te voldoen, zal ik mijn eigen evaluatie objectief, onpartijdig en waarheidsgetrouw opschrijven, Croix des BouquetsZD-modderpomp is inderdaad erg goed, bedankt!!!

Zie meer
Vrienden Pipeli
7vloer-- · 2023-11-14 14:37:06

Croix des BouquetsZD-modderpomp Hoeveel is het minimum, kan het groothandel zijn?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)