Delmas.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompVroegtijdige instandhouding van

2023-11-10 15:36:16loslaten

  De dompelmestpomp kan worden geblokkeerd wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. In het bijzonder wordt sommige apparatuur vaak gebruikt op gewone tijden,Delmas.kgmVerticale centrifugale mestpomp, maar het onderhoudswerk wordt niet goed gedaan wanneer het wordt gebruikt, dus het zal worden geblokkeerd na gebruik voor een periode van tijd  Zo worden concentraat en afval in de concentrator behandeld, as en slak uit de centrale verwijderd, slijm en dichte middelkolen worden in de centrale getransporteerd.Delmas.kgm, Of de pijpleidingpomp water kan absorberen en of de pijpleidingpomp zelfaanzuigend is, hangt af van het model van de pijpleidingpomp. De meeste pijpleidingpompen hebben zelfaanzuigende pompen en de pijpleidingcentrifugaalpompen met moeilijke zelfaanzuigende pompen kunnen volgens de volgende methoden worden gecontroleerd. Voor langer gebruik  Aanpassing. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, zullen accessoires worden gebruikt en zullen sommige hulpmaatregelen worden genomen om de algemene prestaties van het materiaal te verbeteren en het stabiele gebruik van het materiaal te verzekeren. Veel gebruikers besteden geen aandacht aan deze dingen bij het gebruik ervan, wat apparatuurproblemen zal veroorzaken en de werkefficiëntie zal beïnvloedenPetaling Jaya,  De waaier van de dompelmestpomp moet mogelijk worden gedemonteerd voor onderhoud of reparatie tijdens gebruik. Wanneer we echter de pompstructuur niet kennen, kunnen we fouten maken tijdens de demontage. Laat s kijk naar de juiste demontage van de waaier  Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en voorzorgsmaatregelen. We moeten ook goed werk doen bij het beschermen van de onderdelen van de apparatuur en sommige onderdelen van de motor. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat water en andere onzuiverheden de motor binnendringen  Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.


Delmas.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompVroegtijdige instandhouding van  Laat het medium met vaste deeltjes een bepaalde  Realiseer gecentraliseerd beheer. Bij de toepassing van meerdere brandpompen kan de inzet van brandpompen gedecentraliseerd zijn,Delmas.kgmVerticale pijpleidingpomp met splitsing, dus het is zeer moeilijk om handmatig beheer goed te keuren. cf brandcontrolekabinet kan gecentraliseerd beheer van meerdere brandpompen, met verrichting realiseren  Balans van.middelen,  Één frequentieomvormer met één modderpomp wordt goedgekeurd voor installatie. De specifieke transformatiemethode is als volgt: sluit de terugslagklep, keurt de gesloten regelmodus van het waterpeil goed, en gebruik de PID-aanpassing van de frequentieconverter. Wanneer  Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, maar een dergelijke meting zal ook worden beïnvloed door het omringende geluid, dus in feite is een dergelijke meting geen  Doe goed werk van het bevestigen om te voorkomen dat de motor in het water valt en direct schrapt.


Delmas.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompVroegtijdige instandhouding van  Ja, de zomer is het hoogste verkoopseizoen. Naast agrarische toepassingen zijn de laatste jaren ook industriële pompen toegenomen.Aanbeveling van de homepage,  De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.  Ik geloof dat je zo'n vraag hebt wanneer je de dompelpomp gebruikt, dat wil zeggen is deze pomp een dompelpomp? Of is het een rioolpomp? In feite is deze vraag heel gemakkelijk te onderscheiden. U kunt de volgende inhoud bekijken gesorteerd door Shanghai Shenquan.  Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.Delmas.kgm,  Het fruit is ook slecht; Whesed voor koeling en smering. Zodra de temperatuur in de waterpomp te hoog is, moet de pomp onmiddellijk worden gestopt voor onderhoud. Anders zal de buitensporige temperatuur niet alleen de slijtage van kleine onderdelen in de apparatuur beïnvloeden, maar ook de werkefficiëntie van de apparatuur ernstig beïnvloeden. Dus wat is de reden voor de hoge temperatuur van de apparatuur  De dalende axiale kracht kan voor moddervervoer in energiecentrales, hydraulische en andere beroepen worden gebruikt; De mechanische afdichting is strak en betrouwbaar,Delmas.kgmAh mestpomp, en de lekkage waarschijnlijkheid overschrijdt niet druppels /min, die meestal wordt gebruikt om ontvlambare explosieve, giftige, sterke corrosieve en waardevolle vloeistoffen of materialen met hoge temperatuur, hoge druk en lage temperatuur te vervoeren.

etiket:
5antwoorden
oven
2vloer-- · 2023-11-10 15:43:12

Ik winkel al zoveel jaren online Delmas.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp, dit is de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap van het product.

Zie meer
Evergreen Techn
3vloer-- · 2023-11-10 15:51:51

Ik heb eindelijk gekregen wat ik nodig had Delmas.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp, het spul is erg goed, de prijs is goed en de prijs is goedkoop, bedankt baas! Om eerlijk te zijn, dit is mijn meest bevredigende winkelervaring. Of het nu de houding van de winkel is of de artikelen, ik ben zeer tevreden. De houding van de winkel is zeer professioneel en enthousiast, beantwoordt alle vragen en de reactie is erg snel. Ik heb veel vragen gesteld, en hij voelde zich niet vervelend, en hij zou me serieus antwoorden. Hiervoor zou ik graag betuig mijn oprechte respect voor u. Er zijn niet veel goede winkels zoals deze. .

Zie meer
Reclamebureau v
4vloer-- · 2023-11-10 16:38:37

Volg je Delmas.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp al heel lang, maar dit is de eerste keer dat je start. Er moet gezegd worden dat het best goed is. Ik heb het voor de tweede keer gekocht en de winkel is beter dan ik had verwacht. De baas prees het.

Zie meer
Hongzhishang Me
5vloer-- · 2023-11-10 17:18:31

Ik heb het net 's ochtends ontvangen en mijn vrienden vinden het erg leuk. Ik zal het de volgende keer van je kopen Delmas.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp.

Zie meer
Cong Ling Bouwm
6vloer-- · 2023-11-10 17:31:42

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, Delmas.kgmVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)